חיפוש משפחה

jeni67

New member
חיפוש משפחה

שמי איריס ואני הבת הביולוגית של סלומון גולדשטיין ז"ל. הוא נפטר ב 1970. הוא הגיע לארץ מרומניה וגר בכפר סבא ונקבר בכפר סבא. אני מחפשת מישהו מהמשפחה שלו.

friend9

New member
בירור בכפר סבא

תוכלי לברר מי בני המשפחה שהביאו את סלומון ז"ל לקבורה, ומה כתובתם הרשומה אצלם. טלפני לחברה קדישא, לפי הפרטים כאן. הם בודקים בספרים שלהם באדיבות רבה.

jeni67

New member
חיפוש משפחה

שמי איריס ואני הבת הביולוגית של גולדשטיין שלמה - סלומון. הוא נפטר ב1970. הוא גר ונקבר בכפר סבא. מחפשת משפחה שלו.

עב

New member
איריס שלום

אין צורך לחזור על אותה הודעה, כי היא מאוד לא ברורה. תכתבי מה ידוע לך (מתי נולד אביך והיכן) ומה עשית כדי שנדע לכוון אותך. כמו כן היי ממוקדת - איזה משפחה את מחפשת? אחים ואחיות של אביך? קרובים אחרים בארץ? או שאת מחפשת את עברו של אביך?

jeni67

New member
חיפוש משפחה

אבא שלי נולד ברומניה ב-1906. אני מחפשת את הילדים שלו ואת הנכדים שלו.

bilen

New member
כתבו לך כאן את האפשרות הכי מהירה

מחר או ביום ראשון, תוכלי להתקשר לחברה קדישא של כפר סבא והם יוכלו לסייע לך. אפשרות אחרת: אם יש לך מסמכים שמראים שזה אביך, זכותך לגשת למשרד הפנים ולבקש את "התיק" שלו: את הרישומים עליו ואת תעודת הפטירה שלו. שם תמצאי וודאי את שמות ילדיו ופרטים עליהם. גם אם אין לך מסמכים, אבל יש סיפור או הסבר למחסור במסמכים, את יכולה לפנות אליהם והם ינסו לסייע לך.

jeni67

New member
שלום לך

תודה לך על העזרה. פניתי לחברת קדישא והם מחפשים לי פרטים בארכיון. אני אפנה גם למשרד הפנים ולשירות למען הילד.

למעלה