חיפוש מסעדה

Chewbacca

New member
חיפוש מסעדה

לכל תושבי ומבקרי הצפון, אני זקוק להמלצה על מסעדה טובה בגליל המערבי, באיזור כמון, The more romantic the better.

כתבו כאן על אלומה

באזור כפר ורדים חורפיש למרות שהדעות היו חלוקות ובמיוחד ציינו שיקר שם

החדשה בכברי..

אמרו שהיא טובה אבל לא הייתי בה זה אומנם גליל מערבי אבל בטח יש משהוא יותר קרוב לכמון

Chewbacca

New member
תודה על ההמלצות רויטל

אחרי עוד כמה בירורים על אלומה המלצתי להורים שלי לנסוע אליה אבל ם טענו שיקר להם מדי. הם כנראה ילכו על כברי. או שהם יכתתו רגליהם (וגלגליהם) ויגיעו לעכו לאורי בורי.

רומי 007

New member
מה עם "עינת" במעלות?

נמצאת על כביש עכו צפת מול הכניסה למעלות תרשיחא. מסעדה מעולה עם ניואנסים של מסעדה רומנית (בגלל מוצא הבעלים), מה שמבטיח מגוון מנות של חצילים, מתמחה בעישון בשרים. נמצאת בתוך צריף עץ גדול וממוזג ליד ספינת פירטים ענקית מעץ המשמשת פעלולון לעת מצוא לילדים. אם כי ילדים שמבינים - ישארו לאכול בפנים.המנות המומלצות: כל הבשרים מעולים - לפי טעמכם, הקבב מצויין, כך גם הסטיקים, בראשונות פטריות ממולאות בגבינות - מתכון סודי של בעלי הבית ולקינוח - עוגלת השוקולד (אפויה, לא מוס) הטובה ביותר שיצא לי לאכול מעודי (וניסיתי רבות) - גם היא מתכון סודי של המקום. אין סיכוי שאסע לצפון ולא אעבור שם. כל כך מוצלחת עד שבמדריך מפה שמו את תמונתו של משה בעל הבית על הכריכה האחורית. צריך להתשק לשאול מתי פתוח כי נדמה לי שיש איזה יום שהם לא עובדים - נדמה לי יום ג'. מקווה להיות שם בחודש הבא ואז אעדכן בביקורת מחודשת.

עמית@

New member
היינו שם לא מזמן - והיה ממש גרוע!!

מוזר כי פעם שעבה שהיינו שם נהנינו עד הגג, היה מלוח ומעושן וממוגג בפעם האחרונה היה ממש רע

רומי 007

New member
מאוד מצער לשמוע

כל כך נהניתי שם כשהייתי אבל בפעם האחרונה אכן הייתי לפני כשנתיים. מקווה שהפרסום המסיבי במדריך מפה לא הרס אותם כפי שקרה לכל כך הרבה מסעדות בצפון. את זוכרת מה אכלתם שם? אולי צריך לדבוק בתפריט הישן שלו ולא להתנסות במעושנים? למרות שהכי אכל אצלו ואמר שהבשר המעושן מעולה.

למעלה