חיפוש מכונה

Triiicky

New member
חיפוש מכונה

בוקר טוב,

התחלתי ללמוד תפירה לפני כמה זמן וכעת יש לי אפשרות לקנות ולקבל מארה"ב מכונת תפירה או אוברלוק (רק אחת מהן).
אשמח להמלצות, מה עדיף לקנות שם ומה בארץ (טווח מחירים) ודגמים מומלצים.

תודה רבה

שש שבע

New member
דנו בנושא הזה בהרחבה, עשי חיפוש בפורום ואם

אח"כ יש לך עדין שאלות את מוזמנת לשאול

Triiicky

New member
את צודקת, ואכן חיפשתי לפני שכתבתי אבל

או שאני לא יודעת כיצד לעשות את זה או שאי אפשר לעשות מיון לפי תאריך ואני מוצאת המון הודעות מהמון שנים ולווא דווקא משהו עדכני.
חוץ מזה, היות ואני ממש חדשה בתחום אני לא יודעת כל כך מה לחפש עדין ולאיזה דברים לשים לב.
ואם אני רוצה להזמין משהו אני חייבת להזמין את זה השבוע, אני קצת לחוצה על למצוא מידע.

אם תוכלו לתת המלצות ספציפיות למכונות שאפשר לקנות בארה"ב, אשמח מאוד לקרא.

דבר ראשון בהצלחה אשתף אותך...

ב"ה גם אני בדרך לקנות אוברלוק ובזכות שש שבע הגעתי למכונת יוקי דגם 654 היא עם השחלה אוטומטית למטה שזה חשוב באוברלוק.
התלבטתי בינה לבין ברנינה 800dl אבל הטכנאי שלי הסביר לי שהם שניהם מיוצרים באותו מפעל== בסין וגם ההבדל בניהם הוא בחזית הכפתורים של ברנינה נראים יותר נוחים אבל הבנתי מהטכנאי שלי שכגודל הנוחות גם התזוזה של המתח שלהם .
לכן בסוף בע"ה אני הולכת על היוקי .
חשבתי לקנות בחו"ל אבל לא היה הבדל משמעותי אל תשכחי שאת צריכה שנאי. שימי לב שאת צריכה למצוא מכונה בחו"ל שיש אפשרות לחבר אליה שנאי כבר ראיתי שיש דבר כזה מכונות שא"א להמיר את המתח.
בארץ זה עולה 2750.
תבדקי אולי יש לך תקציב ותוסיפי ססובינה 8370 אם את משתמשת בלולאה והשחלה אוטומטית או ב8320 בלי ועולה יותר זול. תבררי אצל פוגלר.

מקווה שעזרתי במשהו...
ברכה והצלחה
שרית

שש שבע

New member
דבר שני, אוברלוק לא קודמת למכונה תך ישר,

אם אין לך תך ישר לא תספיק לך האוברלוק, אם יש לך מכונה תך ישר ביתית יש בה זיגזג שהוא תחליף לא מושלם אבל עדין תחליף לאוברלוק,
את יכולה להיכנס לאתר של אמזון יש להם כמה מכונות נחמדות ובמחיר זול,
ואם את רוצה המלצות ספציפיות אתן לך גם אותן, לפי מה שאני מכירה,
רק שעכשיו אני חיבת לקום מהמחשב,
טיפה יותר מאוחר,

מחכה גם להמלצות ספציפיות

מאז שהיצרניות עברו לסין אני ממש לא יודעת מה לקנות....
שרית

למעלה