חיפוש מילות חיפוש

חיפוש מילות חיפוש

אני אוהב לצפות בפורנו, אבל הפנים של השחקניות מפריעות לי לפנטז על דמויות מוכרות. יש בשפע סרטים בהם הפנים מוסתרות ומטושטשות, אבל זה מפריע גם כן, במיוחד כשהסרטים מקצועיים. אני מחפש סרטים שהמצלמה מצלמת במרחק סביר ולא קרוב מידי, ושהמצלמה לא קולטת את כל הפנים של השחקנית אלא בקושי את הסנטר שלה. איזה מילות חיפוש מתאימות לזה, שבעזרתן אמצא סרטים בהם הפנים של השחקנית לא מוסתרות ולא מטושטשות, אלא שהמצלמה לא מצלמת את פניה ושהשחקנית עושה סקס עם מספר גברים (ולא מאוננת לבד כי יש הרבה סרטי אוננות ביתיים נשים שלא מצלמות את פניהן ואני מחפש שהיא עושה סקס עם מספר גברים אלא שהמצלמה לא מצלמת את פניה)

קראתי היטב

ואני שואלת, מה השלב הבא אחרי שתתחיל להשתעמם מסרטונים של אונס קבוצתי? אולי תחפש סרטונים שמטשטשים את הידיים והרגליים של האישה? כאלה שמראים רק את איברי המין שלה? בתור אישה זה מחריד אותי, אבל מה לעשות, כל אחד והסטיות שלו...

לא כתבתי על אונס

לפיכך, אונס נמצא בראשך. כנראה שהנפטזיה שלך היא לעבור אונס קבוצתי, אחרת לא היית מזכירה אונס לאדם שכתב שהוא מחפש מילות חיפוש לסרטי פורנו בהם המצלמה לא מצלמת את הפנים של השחקנית, ולא העלה על דעתו מעשי אונס. לעולם לא הייתי רוצה לחשוב על סיטואציה של אונס, כי אונס הוא מעשה שמנוגד לתפישת המוסר שלי. אם את רוצה לדעת מהי הפנטזיה שלי, אז היא לא אונס לחלוטין. ואני מכבד את הפנטזיה שלך על אונס כי אני מכבד את המחשבות של כל אדם ומאמין שלעולם הפנטזיה שלך לא תשעמם אותך. הפנטזיה שלי היא לדמיין את עצמי מספר לחברים שלי איך השכנה שלי המבוגרת מביאה גברים והם מצלמים אותה מבלי שהיא יודעת, אז הדמות של שחקנית הפורנו מפריעה לי לדמיין את השכנה המוכרת לי.

צר לי לאכזב, אבל אני לא סובלת משום סטיות

כל מה שכתבת מצוץ מהראש החולני שלך ומשם בלבד. תנחומיי. אגב, לידיעתך. צילום אדם ללא רשותו נחשב לעבירה פלילית חמורה. קל וחומר צילומי אקט מיני.

לא כתבתי שמישהו צילם אדם אחר ללא ידיעתו

אגב, אם אין לך פנטזיות סוטות, אז מה את עושה בפורום שקורא לעצמו "שיחת גברים" ?

הפורום הזה

עוסק במיליון ואחד נושאים ואני משתתפת בדיונים האלה אם אני רואה לנכון. וברור שגם על סטיות מיניות יש לי דעה מאוד נחרצת. יש לך בעיה עם זה?

המילות חיפוש שלי לא עוסקות

באונס. בחרת לתייג את בקשתי למילות חיפוש שיתנו לי סרטים בהם המצלמה לא מצלמת את הפנים של השחקנית כאונס. אונס היא מעבר לסטיה, זו עבירה פלילית וכאשר את מייחסת לבקשתי מונח של אונס את מוציאה דיבה. לאחר שעשית עיוות לדברים שכתבתי, המשכת לעוות כאילו אני זה שכתב על אונס והמשכת בכך. יש לי בעיה עם סילוף האמת. אני מקווה שאין לך בעיה עם זה שאני מכבד את הפנטזיה שלך, אבל אל תפני אלי לבקש ממני לעשות לך את זה מפני שאני לא מסוגל לבצע אונס גם אם תציעי לשלם לי הרבה כסף.

אם יש לך בעיה עם סילוף האמת

אז למה כתבת שיש לי כביכול פנטזיה של אונס קבוצתי? אם זאת לא הוצאת דיבה אז אני לא יודעת מה כן. ורק לידע כללי, יש לי בעיה מאוד גדולה עם פורנו בכלל, ועם פורנו שמציג את האישה כחפץ ללא פנים בפרט. אני חושבת שצריך למגר את התעשיה הזו ויפה שעה אחת קודם. וזכותי לחשוב כך.

Jesuscrist

New member
מה את רוצה ממנו?

את נטפלת אליו כי לא מוצא חן בעיניך הבקשה שלו? מה את יוצאת עליו?כאילו הוא ביקש סרט פורנו בהשתתפותך?

נו באמת, מה יש לי לרצות ממנו?

הוא כתב עלי משהו הזוי ואני העמדתי אותו על טעותו. זה הכל. אני לא מבינה אותך אדון מנהל, בכל פעם שאני כותבת שאני לא מסכימה לגבי משהו שמישהו כתב, אתה תגיד שאני נטפלת אליו? לא הגזמת? וההערה האחרונה שלך היתה לגמרי מיותרת.

Jesuscrist

New member
בבקשה דיי עם הילדותיות

הוא ביקש משהו,את ניסית להציג אותו כסוטה,אז מה הפלא שהוא תקף אותך. די עם ההתממות.

goldy

New member
או בקיצור "זה פורום גברים"|גבר|

ובהרחבה: "את לא רוצה שנהפך לסותמי פיות. אם תביאי לפה את 'אני צודקת או שאתה טועה' תקבלי חסימה".

פנומן 72

New member
תקליד בדפי זהב "פסיכיאטר".

אחרי טיפול תרופתי אולי תחזור למציאות.

xcalibur

New member
גברא אני לא חושב שאתה בפורום הנכון

כן, יש פה סוטי מין. כן, כול פתיל שני ושלישי בדרך כלל מתחילים או מדרדרים לזיונים (של שכל בעיקר). אבל את הבקשה שלך אתה צריך להפנות לפורום סקס וכיוצא בזאת.

נכון, בפורום סקס יקבלו אותו בזרועות פתוחות

למעלה