חיפוש מטפלת

xconir

New member
חיפוש מטפלת

התחלנו בחיפוש מטפלת לתאומים החמודים בני ה6 שבועות מה ההמלצות ישראלית ? פיליפינית? או -פר? האם משהי יכולה להמליץ לי על מטפלת מסויימת שהיא מכירה ופנויה?

המון מזל טוב לתום ועומר והמלצות

בקשר למטפלת אני אמנם לא גרה בראשל"צ אבל יש לי שם חברות אז אני אשתדל לברר לכם ובקשר לסוג המטפלת זה נורא תלוי בכם ובאישיותכם ובמקום בבית אופר זה נוח בגלל שהיא עושה גם עבודות בית ועוזרת בלילה אבל צריך מקום וצריך שזה יהיה לכם נוח עם אדם זר בבית אני העדפתי מטפלת ישראלית לבוקר ובינתיים חשוב שתמצאו אפילו סטודנטית כדי להקל על היום ולאפשר לכם שעות שינה אשמח לעזור שרית

keren1

New member
סליחה אבל ככה מתפרצים בדלת

חייבת להוסיף. בדקת בכרטיס האישי. ונזכרתי בשאלתך בסלקלים. אז קודם כל מזל טוב. איך עברה הלידה. ומה יצא???
איך האישה מרגישה? בקיצור שתף אותנו קצת. נשמח לעזור בטיפים ולשמוע את הקיטורים (והם יגיעו מבטיחה לך). אבל הכי חשוב נשמח לשמוע סיפורי התקדמות של הרכים הנולדים. יש כבר תמונה (ראיתי שבצילום את מומחה). אז קדימה. לא להתבייש הפסקנו לאכול אנשים (במיוחד אחרי ארוחת הצהריים). קרן

xconir

New member
פרטים נוספים..

אז עכשיו זאת האשה (אני משתמשת באותו היוזר) הלידה עברה בניתוח קיסרי מתוכנן (מתוכנן הניתוח אך לא התאריך שלו) הגעתי בגלל הרגשה לא טובה למיון בערב שישי והסתבר שאני בלידה פעילה פתיחה של 5 ס"מ בלי להרגיש את הצירים.. עבר מהר והתאוששות קלה יחסית. כעת אני מתחילה להתמוטט מחוסר שינה מצפה לעידוד..

keren1

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif ומזל טוב ענק

אני שמחה שלפחות החלק של הלידה לא היה טראומטי. איפה ילדת? קדימה שמות ותאריכים כדי שנוכל להוסיף לרשימה של כל חברי הפורום (רק אם את רוצה כמובן)... לגבי מטפלת באזור הזה אין לי מושג אני גרה באזור תל השומר. ואז יכולתי להמליץ לך על אחת. אבל בכל אופן תמצאי משהי, אפילו סטודנטית שתשמור עליהם במשך שעות היום שלפחות אז תוכלי ללכת לישון. חשוב לשמור על הכוחות. זאת לא תקופה קלה אבל דבר אחד מנחם אומר לך הזמן עובר!!! חברותיי בטח יוסיפו עוד הרבה עצות מועילות. קרן

מזל טוב להולדת הקטנים ../images/Emo65.gif

בנים? אני מנחשת לפי צבעי הבגדים (שובינסטית שכמוני. כאילו שבנות במלבישים רק בוורוד וסגול).

טל של 4

New member
קודם כל מזל טוב../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

לגבי המלצות, אני מהצפון אז אין לי מישהי ספציפית להמליץ עליה.

נירית1

New member
מזל- טוב וברוכים הבאים../images/Emo142.gif

אז התאומות שלי כבר לא הכי קטנות בפורום
לגבי מטפלת אני לא יכולה לעזור

חיבנוקי

New member
מזל טוב-עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא

ולגבי מטפלת גם אני צפונית - לא מכירה במרכז אבל ממליצה לך להנות ולנצל כל דקה פנויה לשינה, אין הרבה כאלו והם שוות זהב

למעלה