חיפוש מטפלים

harduf9

New member
מחט בערימת שחת

שלום חברים אני מחפש מטפלת שלצערי שכחתי את שמה )-: אני יודע עליה שהיא מנס ציונה ומטפלת בבלט ובפריצות דיסק ע"י אימון ליציבה נכונה ותרגילים לחיזוק השרירים. אם מישהו מכיר מטפלת שעונה על התיאור או לחליפין מכיר מטפל/ת אחרים מאזור רחובות אשמח לקבל הודעה במסר או למייל. בריאות שלמה גיא הרדוף

פסיכותרפיה גופנית

שלום לכולם, אני מעוניינת בטיפול פסיכותרפי שמשלב גם עבודה עם גוף. אני יודעת שיש וגם קראתי על כל מיני שיטות - פסיכותרפיה הוליסטית, ביוסינטזה, איזון גוף נפש ... אבל אני מאמינה שהשם של השיטה פחות משמעותי מהמטפל/ת ולכן אני מחפשת מטפלים מומלצים. אם מישהו פה מכיר ויכול להמליץ אני מאד מאד אשמח. הרבה תודה מראש. ראשה

0 אור 0

New member
אולי זאת רביד רוח?

לא יודעת ספציפית על פריצות הדיסק אבל כל שאר התיאור מתאים, היא קצת נעלמה מתפוז בזמן האחרון אבל אני כמעט בטוחה שיש לה בחתימה מספר טלפון - כתבה בעיקר בפורום עיסוי אם היא לא מגיבה תשלח לי מסר, יש לי איפשהו את הטלפון שלה

ינוקא1

New member
הייתי ממליץ על עצמי

אם לא הייתי קצת עסוק בתקופה הזו . . . בכל אופן , לדעתי את בדרך הנכונה , ואת מחפשת בדיוק את מה שצריך - גם המטפל יותר משמעותי מסוג הטיפול כפי שכתבת , וגם השילוב של גוף ונפש הוא השילוב האפקטיבי ביותר - לדעתי. מומלץ מאוד שתצרפי אזור מגורים - כך יוכלו להמליץ לך על מטפלים באיזור שלך. בהצלחה.

מחפש מטפל בשיטת NLP בירושלים

גם שיטת לוסקי מסקרנת אותי, אבל עדיין אני לא מכיר את השיטה אם היא אכן מתאימה למטרה שאני צריך. (ומוזר שכמעט ואין מטפלים בשיטת לוסקי בירושלים)

0 אור 0

New member
יש הרבה שיטות ברפואה המשלימה

חלקן יותר "דרך המלך" מכיוון שיש בהן כבר המון נסיון והצלחות מוכחות , העיסוק בהן במשך שנים רבות ועל ידי מטפלים רבים (גם אלפי שנים במקרים רבים) מיצה את הטוב שבשיטה, והביא לתורה שאפשר להסתמך עליה. ישנן שיטות שהומצאו לאחרונה, חלקן לוקחות דברים טובים משיטות אחרות ומוסיפות "עוד משהו" או יישום אחר לצורך חדש של האדם המודרני, ומהן , מן הסתם ישרדו מספר שיטות ויהפכו גם הן ל|דרך המלך", חלקן מיועדות רק לתת שם חדש מסיבות מסחריות גרידא, וחלקן שרלטניות לחלוטין. בהנחה, שזו לא הודעה פרסומית שמטרתה "למשוך תשובה" על שיטת לוסקי, אז תנסה לבחון מדוע אתה נמשך לשיטות שאתה נמשך אליהן. מה הרקע שעומד מאחורי כל שיטה, מה מטרתה, האם היא כבר זוקקה מבחינת הפילוסופיה והידע והנסיון - והאם העוסקים בה מביאים ידע והבנה אל הטיפול. בדרך כלל אני באמת מנסה לקרוא חומר באינטרנט, להפגש עם מטפל בשיטה ולהתרשם ממנו, וגם אחד מהכלים שמשמש אותי במיון כזה,הוא משך ההכשרה. בדרך כלל הכשרה של מספר שעות או יום מדליקה דגל אדום (למרות שרייקי הינו חריג מכלל זה, ואני מאמינה שהיא שיטה טובה ויעילה למרות שרוב האנשים לומדים אותה בשני סופי שבוע)

נתת סקירה כללית טובה

על השיטות במבט כללי. הבעיה בלפגוש מטפל ע"מ לבחון את השיטה שנשמעת טוב אבל היא לא מוכרת, זה התשלום שנדרש בד"כ גם עבור מפגש ההיכרות הראשון. קשה למצוא מטפל שמוכן לתת מפגש היכרות ללא תשלום במטרה גם לבחון את השיטה, לשמוע להשמיע ולבדוק התאמה אישית, אף כי יש כאלה שמוכנים. כזו שיטת לוסקי: נשמעת טוב ומעניין, (מקריאת מאמרים) אבל בכ"ז היא שיטה חדשה "שהומצאה" לא מזמן (יחסית) ורציתי לראות אם יש מי שמכיר אותה מקרוב או שהתנסה בה ומה הם חוויותיו. ובאמת נתת סקירה ממצה על השיטות ואופיים הכללי.

0 אור 0

New member
יותר הרהורים מאשר סקירה

והצעה: אם אתה מחפש לטעום שיטה ולא בא לך לשלם על טיפול (אני דוקא נהניתי מהטיפולים הדגימתיים שלי - כל אחד נתן לי משהו), אז הדרך המומלצת היא להגיע לימים פתוחים או סדנאות הכרות שנערכים על ידי בתי הספר שמלמדים את השיטה ו/או בפסטיבלים "רוחניים" וכאלה דברים. וכפי שמישהו לפני אמר, אפשר לפנות לבתי הספר ולהיעזר בהם לאיתור בוגרים

ינוקא1

New member
מצטרף לאור.

חפש מטפל ולא שיטה. ממה שאני מבין אתה מעוניין יותר בשיטות שמשלבות שיחה עם דמיון מודרך. פשוט תחפש מישהו בעל נסיון עם דמיון מודרך.

לדעתי צריך שילוב בין השניים

שיטה היא הכלי, מטפל הוא מפעיל הכלי. כלי שמופעל ע"י מפעיל גרוע זה לא שווה כלום גם אם הכלי מעולה. מפעיל טוב שמחזיק כלי גרוע, זה לא אפקטיבי כי צריך כלי טוב. לפיכך צריך שילוב של השניים ואת זה אני מנסה למצוא.

ינוקא1

New member
נכון , מסכים.

ועם כל זה , יש המון המון שיטות , ולכל מטפל עם נסיון יש כבר את הטריקים שלו והשיטה שלו. ממה שאני מבין אתה מחפש משהו שקרוב לתחום הדמיון מודרך - יתכן שלא יקראו לזה "לוסקי" או NLP , אבל זה יהיה אפילו יותר טוב. תחפש מטפל בעל נסיון שמתמחה בדמיון מודרך וגר באיזור שלך , ואני מעריך שלא תצא מאוכזב. (אגב , יתכן שמרכז רטר שמסמיך מטפלים בNLP , יוכלו לכווין אותך למישהו באזורך).

ayeletgoldi

New member
לראשה

אני מטפלת בדיקור,רפלקסולוגיה ועיסוי תינוקות. אני לא יודעת מה בדיוק את מחפשת אבל את בהחלט מוזמנת ליצור אתי קשר. דיקור רפלקסולוגיה עיסוי תינוקות טווינא (פיזיותרפיה סינית) 052-4435034 077-4003884 ארלוזורוב 104 חיפה www.agold.co.il

ayeletgoldi

New member
יש פיתרון

יש מטפלת מצויינת בשם איילת גולד דיקור רפלקסולוגיה עיסוי תינוקות טווינא (פיזיותרפיה סינית) 052-4435034 077-4003884 ארלוזורוב 104 חיפה www.agold.co.il

0 אור 0

New member
ואני תוהה איך מטפלת יכולה להיות מצויינת

אם אין לה אפילו את רמת ההבנה המינימלית כדי להתאים את ההצעות הפרסומיות שלה לצורך של המבקש: פעם אחת מישהו מחפש מטפלת ספציפית שמטפלת ברחובות באמצעות אימון ליציבה נכונה (והמישהו הזה הוא מטפל בעצמו, אז סביר להניח שזה ליצירת קשר /התייעצותׂ - את את חושבת שכמטפלת חיפאית בדיקור ועיסוי תינוקות את יכולה להיות אותה אחת שמחפשים. פעם שניה מישהו שמחפש מטפל באחת השיטות NLP או לוסקי בירושלים - ושוב את קופצת עם הצעת עצמך , למרות שמן הסתם אין שום דמיון בין השיטות שאת עוסקת בהן למה שהוא מחפש, וגם חיפה זה לא ממש קרוב לירושלים. האם גם רמת האבחון שלך מעידה על אותה אבחנה דקה ורגישות לצרכי הלקוח???

למעלה