חיפוש מטפלים

talm100

New member
המלצה לרופא/ה נטורופטית באיזור ירושלים../images/Emo184.gif

חברה טובי שלי סובלת ספרוזיאזיס בידיים. הדבר מפריעה לתפקודה היומיומי ועם הזמן גם מחמיר. הרפואה הקונבנציונאלית לא מצליחה לתת לה מענה מספק ולכן היא מעוניינית לפנות לרפואה האלטרנטיבית. האם מישהו יכול להמליץ על רופא/ה טוב/ה באיזור ירושלים? תודה מראש.

haifa35

New member
הפחתה במשקל

שלום רב. אני מעוניינת לקבל המלצות על מרפאים באיזור חיפה שיוכלו לסייע לי להפחית במשקל. ברצוני לציין כי אני בחורה רזה (באופן כללי) אולם בחודשים האחרונים העלתי מס' קילוגרמים וזה מפריע לי. מעולם לא עשיתי דיאטות. חשבתי על דיקור להפחתת התיאבון. האם יעיל? אשמח לקבל הפניות/המלצות.

טאוֹ

New member
חיפוש מטפלים

המלצות על מטפלים ומוסדות - נא להעביר במסרים בלבד.

החלפת שיאצו בהומאופתיה

הנני מטפל שיאצו בכיר בעל כ 10 שנות נסיון, למדתי גם זן שיאצו וגם 4 שנים טאו שיאצו. אין הנחתום מעיד על עיסתו אבל אני ממש ממש טוב, הייתי רוצה למצא פרטנר/ית שמעוניין לקבל סידרת טיפולי שיאצו בתמורה לסדרת טיפולי הומאופתיה אשמח אם יצרו איתי קשר דרך הפורום.

Fistandantilos

New member
מחפש מטפל\קורס

מטפל בשיאצו\ שיעורי מדיטציה באיזור חיפה, תודה מראש

טאוֹ

New member
דיקור להפחתה במשקל

שלום לך, באופן כללי נראה שיש איזו אחידות דעים בנוגע לטיפולים להפחתת משקל, וזו אינה דיעה חיובית במיוחד. במקום לדכא את התיאבון, נוהגים להמליץ על טיפולים לאיזון הגוף והנפש (ודיקור סיני, ורפואה סינית בכלל, הם אכן שיטה מעולה למטרה זו), במקביל לשינויים נוספים שיותאמו לסדר החיים שלך ובמידת הצורך ישפרו את הדרוש שיפור: תזונה נכונה, שינה מספקת, פעילות גופנית מתאימה וכדומה. אם חל שינוי בחודשים האחרונים באחד התחומים האלה, זו עשויה להיות סיבה חלקית לעלייה במשקל. במהלך פגישה עם מטפל/ת תוכלו לבחון היבטים נוספים. בהצלחה ורפואה שלמה.

למעלה