חיפוש כיוון

• פותח הנושא hiti
  • פורסם בתאריך

hiti

New member
חיפוש כיוון

שלום, זקוק לשינוי דחוף בעבודה. עובד כרגע במשרד ממשלתי כפקיד. לא מעוניין בעבודת פקידות נוספת או מזכירות. הייתי האחד ממכוני האבחון הגדולים, לא עזר כלל, לא מיקד את החיפוש - נאמרו לי דברים שכבר ידעתי. כנראה שמדען חלל אני לא אהיה בגלגול הזה!! בכל מקרה מחפש עבודה מאתגרת, מעניינת עם תוכן וסיפוק. מתעניין בתחום בעה"ח אך אין ניסיון ו/או רקע אקדמאי. יש לי תואר במדעי ההתנהגות. אני אשמח לכל עזרה שתכוון אותי קצת יותר, משהו קונקרטי. תודה

רק אתה

דחוף ! אתה כותב. כאילו תהליך של שינוי עיסוק וכיוון מקצועי יכול להיות מהיום למחר. אני מקווה שאתה מבין שזה לא עובד כך. הלכת למכון אבחון וחזרת עם תשובות ידועות מראש. טוב, לפחות הבנת לאחר מעשה במה מדובר. תראה, רק אתה יכול לקחת את התהליך הזה בידיים, אין לך מה לחפש עיצות וטיפים אצל אחרים, אתה חוזר על אותן טעויות. רק אתה יודע, אולי אתה צריך כלים חדשים, אולי תהליך שיעזור לך לעבד קשיים, דפוסי חשיבה לא מתאימים, לזהות אמונות תוקעות וכו', אבל בשורה התחתונה רק אתה. אני מציע לך לקרוא את המאמר תקיעות היא רק תחילת הסיפור - אסטרטגיית שינוי קריירה כאן. בהצלחה, אמיר דרור

אל תחשוב שאם אין לך נסיון בתחומים

אחרים זה אומר שלא תהיה מסוגל לבצע עבודה אחרת על הצד הטוב ביותר.אני רוצה לספר סיפור אישי, קצר ואמיתי על בחור שלא סיים בגרות, לא עשה צבא ומעולם לא עבד בתחום מסודר כלשהו (עבד כל השנים כטבח). לבחור היו אמביציות גבוהות והוא ידע שיכול להיות איש מכירות טוב והחליט לקחת עצמו בידיים, התפטר והחל מחפש עבודה במכירות, זה לקח חודשיים ואלו היו חודשיים לא קלים עם המון דחיות אך... הוא הצליח! וכיום בקורס של אחת החברות הגדולות בארץ! הבחור הזה הוא בן זוגי! אני רוצה שלא תפסיק להאמין בעצמך! וזכור ש"אין דבר כזה - אני לא יכול..." הפוך את הפחד לדחפ :)

למעלה