חיפוש טיסות

חיפוש טיסות

האם קיים אתר דרכו ניתן להשוות מחירים בין טיסות לאותו היעד דרך חברות שונות? אני מנסה למצוא את הדרך לטוס לסרילנקה במחיר שפוי. כששאלתי הפנו אותי לסוכנות נסיעות, אבל השאלה היא אם להזמין טיסה ישירות מחברת התעופה לא ייצא זול יותר...?

lior 30 rg

New member
בד"כ זה אותו המחיר

עמלת הסוכן מחברת התעופה היא 7% מהמחיר ללא מיסים ככה שהעמלה לא ממש משמעותית.

כלומר חברת התעופה משלמת את העמלה ולא אני?

הרי לא כל סוכן יציע לי בדיוק את אותם המחירים - האם זה לא אומר שבנוסף לעמלה מחברת התעופה הסוכן מגלם במחיר הכרטיס גם עמלה מהנוסע עצמו?

lior 30 rg

New member
לא הבנת.

עמלת הסוכן משולמת לסוכן מחברת התעופה. בגלל שזה רק 7 אחוז ממחיר נטו ללא מיסים, העמלה היא די מינורית הנה דוגמא: א0 כרטיס לגרמניה עולה 200 דולר והמיסים הם עוד 200 דולר, הרי העמלה תהייה 7% מה200 דולר של מחיר הכרטיס. כלומר בערך 16 דולר. בסה"כ זה די מינורי. יש סוכנים שמוסיפים כל מיני תשלומים שונים ומשונים כדי להעלות את מחיר הכרטיס בעוד כמה דולרים שיכנסו לכיס שלהם כי העמלה שלהם די מצחיקה (בייחוד אחרי שאת מורידה את האחוז שניים שהם צריכים לשלם לחברת האשראי). אם יש לך סוכן אמין וטוב לפעמים זה שוה את הכמה דולרים אקסטרא האלו.

אהה, עכשיו הבנתי. אז עוד שאלונת -

גם לגבי טיסות מסרילנקה למלדיבים זה עובד בצורה כזו? (כלומר מחיר הטיסות שאזמין בעצמי קרוב למחיר דרך הסוכן...)?

רינת24

New member
הטיסות הזולת לסרילנקה הם

טיסה עם גולף דרך בחריין - קונים אצל פלי איסט טיסה עם קטאר - קונים אצל סוכני הנסיעות - הנציגים בארץ ממן אווישאן טיסה דרך הודו את כל אלה אי אפשר לקנות באינטרנט

רינת24

New member
לא צריך לטוס דרך הודו

הירדנים טסים ישירות לקולומבו תשאלי סוכני נסיעות, לא ניתן לקנות את הכרטיסים שלהם ישירות מהחברה בארץ

למעלה