חיפוש טופס

raz184

New member
חיפוש טופס

שלום לכולם.
אני מחפש טופס "אישור נסיעה על רכב של יחידה אחרת" לא יודע איך הטופס נקרא באמת אבל זה הכוונה שלו.
אני בטוח שאת הטופס אפשר למצוא רק בצהלנט פשוט אני לא יודע איפה למצוא אותו כמה שלא חיפשתי ,אז אם אפשר כיוון או מישהו שיודע בוודאות או שיש לו את הטופס שיצור איתי קשר
ויוכל לשלוח לי למייל הצבאי שבוע הבא זה מאוד יעזור לי.

תודה רבה לכולם סופש נעים ושבת שלום.

raz184

New member
אני רק רוצה לציין שזה ממש דחוף לי

אני שבוע הבא יוצא לנופש ואני יכול לקחת רכב מיחידה אחרת ואני רק צריך להחתים את המגד שלי על הטופס הזה הוא מסכים, רק צריך להמציא את הטופס ואני לא מצליח למצוא אותו.

תודה

deathcaster

New member
למה זה חדש לך שמשרתי קבע לוקחים רכב צבאי

לנופש?

זה אולי לא הכי אתי בעולם... אבל זה די נפוץ.

בכל מקרה.... לשואל השאלה, אם אתה מבקש שישלחו לך את הטופס למייל הצבאי... אז יש לך גישה למחשב..... אז למה אתה לא מחפש אותו בעצמך?! (לי אין גישה לצה"לנט, אני לא בצה"ל)

deathcaster

New member
תגובה

אני מניח שכן..... למרות שזה לא סוד שגם עושים את זה עם רכבים צבאיים מובהקים.

חתימה של סא"ל (ומעלה) על "אישור נסיעה פרטית" בכרטיס העבודה של הרכב מכסה את התחת יפה מאוד (בהנחה וזה עדיין קיים).

sayar3

New member
אין דבר כזה.

אין סא"ל שרשאי לאשר נסיעה פרטית ברכב "חום" (רכב ייעודי).אני גם לא מכיר אישור כזה שהיה לסא"ל בעשרים השנים האחרונות.
לטובת אישור שכזה נדרשת חתימת תא"ל בכרטיס העבודה והיא מוגבלת לנסיעה בודדת (ולר בצורה גורפת או למספר ימים).
אין מניעה לנסיעה ברכב "לבן"\ליסינג לצורך פרטי כל עוד הנהג הוא בדרגת רס"ל\סג"ם לפחות.

deathcaster

New member
אני לא חושב שהוא התכוון לרכב "חום"

raz184

New member
כרגע אני לא בבסיס

אני לא בבסיס בבסיס עד יום ראשון בגלל זה רשמתי שאם אפשר לשלוח לי את זה בראשון.
ובלי קשר חיפשו לי את זה באינטרט ולא מצאו בגלל זה אני מבקש פה אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא את זה יותר במדיוק או לשלוח לי את זה

בקבע

New member
זה לא נשמע לי הגיוני

כי הדבר הראשון שעבר לי בראש היה נסיעה ברכב שאינו ליסינג אישי.
אחרי ההבהרה - זה יותר הגיוני.

sayar3

New member
אין טופס שכזה!

ולמיטב ידיעתי גם אין פקודה שמגבילה נסיעה על רכב של יחידה אחרת.
אולי אלו נהלים של מפקד היחידה בעלת הרכב-אבל לא פקודה מעוגנת

raz184

New member
התכוונתי כמובן לרכב ליסינג

ברור שלא לרכב חום.
ואתה בטוח שאין כי לפי מה שאני יודע ואומרים לי אסור לנהוג על רכבי ליסינג מיחידה אחרת

אם יש לך רשיון צבאי ואתה בדרגת כתף

אז אני לא חושב שיש בעיה לקחת רכב לנסיעת פרטית .
אם אני לא טועה יש חתימה כזאת בטופס נסיעה שברכב

למעלה