חיפוש חוג לדינו בר"ג

ranranmoshe

New member
כתובת מדוייקת

אני מתכוונת לדוברי לדינו בצורה שוטפת אשמח לקבל כתובת.

miritreves

New member
השפה לדינו

האם מישהו יודע היכן אפשר ללמוד את השפה לדינו? בתודה מראש מירי

tsiporganeden

New member
מירי תקראי את ההודעות שלנו כבר

ענינו על כך למישהי לפני מספר ימים.

miritreves

New member
תשובה לציפורגנעדן

תודה רבה לך, אולם חיפשתי משהו יותר סולידי, לא במסגרת אוניברסיטה, אלא קורס פרטי או קבוצה קטנה.את מכירה אולי? תודה מראש

Sarika

New member
שפת הלאדינו אפשר ללמוד ב -

אוניברסיטאות - חיפה, בר-אילן וירושלים לפי הודעות החברים - צפורגנעדן, רותי,האגס ושריקה

זיזיקה

New member
מירי, בירושלים אפשר ללמוד ../images/Emo63.gif

נסי להתקשר ל"בית וינר" שבמזכרת משה ליד שוק מחנה יהודה אני למדתי שם לפני שנתיים וגם שנה שעברה התקיים שם קורס בהדרכת המורה המעולה אליעזר פאפו.

miritreves

New member
לדינו

תודה רבה זיזיקה. אמסור את הפרטים. לא ידוע לך אולי באזור המרכז?

ranranmoshe

New member
חוג לדוברי לדינו

עלה במוחי לרעיון להקים חוג לדוברי לדינו באיזור המרכז ר"ג גבעתיים, כשהמטרה היא הכרת מורשת הלדינו :ספרות,מנהגים,אוכל ,שירה וכו' מה דעתכם?

רעיון טובף אני מגבעתיים .....

וגם עברתי קורס לפעילים של הרושות ללאדינו בירושלים... יש על מה לדבר אלא שבגבעתיים אין הרבה לאדינואים, ביחס לר"ג אני לא יודעת- פעם זה היה המבצר של העירקים...

ranranmoshe

New member
חוג ללדינו

מה זה קורס לפעילים של הרשות ללדינו.|? אשמח לדבר איתך ולהגות את הרעיון ולהוציאו לפועל .

miritreves

New member
אנא אל תכעסו עלי שאני ממשיכה לשאול

שלום לכולם ותודה לכל אלה שענו לי כבר. חברה שלי בעבודה רוצה להפתיע את בעלה ליום הולדתו ולהזמין לו קורס ללדינו. אולי איזה חוג בית באזור המרכז (הוא גר בראשל"צ) אני כל כך מודה לכם מראש מירי

מטיקה

New member
המכון סרוונטאס בת"א נפתח קורס......

לשיחה בלדינו. למאי שלנו יש את כל הפרטים.

Sarika

New member
מירי, כמו שכתבה מטיקה

באתר של מאי מנהלת הפורום שלנו תוכלי למצוא מידע על מכון סרוונטס ועוד חומר על פעילויות בנושא הלאדינו. הקישור מצורף למטה.

למעלה