חיפוש חוג בייסבול

אסיקוף

New member
חיפוש חוג בייסבול

אני בן 11 מ-ת"א ואני רוצה להירשם לקבוצת בייסבול בת"א,אם משהו יוכל לעזור להשתבץ בקבוצה,אשמח מאוד! בתושה,אסף אבן צור (או אסיקוף).

omri1234567

New member
יש קבוצה בתל אביב!

לצערך הליגה בדיוק נגמרה אבל בספטמבר מתחילים האימונים עוד הפעם לגילאים שלך ואתה תמיד מוזמן . האימונים ץמיד בימי שישי ב- 2 בצהריים

אסיקוף

New member
לomri1234567 בקשר להמלצת החוג לבייסבול!

היי,זה שוב טני אסף,כתבת הכל, אבל לא כתבת איפה. אשמח מאוד אם תענה לי...... אם יש לך עוד מקומות אני מבקש שתרשום לי אותם. בתודה, אסף אבן צור.......

omri1234567

New member
אנחנו משחקים בספורטק בתל אביב

ותדבר עם חיים קץ כמו שעמית אמר

אסיקוף

New member
ל:eek:mri1234567

שלום,זה אסף.תודה רבה על העזרה שלך! פשוט רציתי לשאול עם אתה בגיל שלי?(11) נ.ב. דיברתי עם חיים והוא אמר לי שיש מחנה קטן בספורטק בין התאריכים:29.7 ל 3.8 אז אם אתה בגיל שלי אולי נפגש שם.... להתראות....

NYMets Man

New member
../images/Emo41.gif כוסעמממממממממממקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!!

הכנסתי את רנטריה לU ושכחתי לשנות את זה מSS לU עכשיו מה?! הלך המחזור?! אי אפשר לשנות?! כוסעמקקקקקקקקקקקקקקק

../images/Emo2.gifכן...

ניצחון השני של דקוטה העונה
אלא אם כן כל הקבוצה שלו תביא מינוסים...

BB FuNaTiC

New member
דבר עם מקסים. הוא הקומישינר. אולי הוא יכול

לשנות את זה? לא יודע......

maximf

New member
סי בי אס הם הקומישינר

אני פתחתי את הליגה אבל אני שחקן כמו כולם, לצערי אני לא יכול לעשות שום שינויים

NYMets Man

New member
../images/Emo207.gif

אהלן חבר'ה... אני לא יודע אם אתם יודעים אבל כל הגוף שלי מרוסק, הצוואר תקוע במקום, הגרון שורף, איו לי קול ויש לי פאקינג צלע שבורה והרבה פציעות מעיכה כאלו ואחרות ברגליים. זה היה כל כך טוב !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אע, והפסדת מסיבת סיום בשביל זה... ../images/Emo3.gif

טוב נו, לפחות יצא לך לראות להקה שאתה אוהב... לא משהו שאפשר להגיד שייצא לי בקרוב (הפסטיבל המצופה של מיוז,פלאסיבו וכו' נדחה כנראה לשנה הבאה...).

למעלה