חיפוש חברה/חברות

שמש142

New member
חיפוש חברה/חברות

שלום לכולם:
בתנו בת עשר פלוס אובחנה בתור ילדה עם בעיות תקשורת בתפקוד גבוה ומשולבת מאז ומתמיד במערכת החינוך הרגילה עם סיוע אישי.כיום לומדת בכיתה ד' בירושלים. היא מודעת לקשייה בתחום החברתי/תקשורתי ומעוניינת להיות "כמו כולם", אך גם היא וגם אנו נוכחים לראות שהיא נשארת מאחור ככל שהזמן עובר ובנות גילה גדלות ותחומי העניין בינה ובינן הולכים ומתרחקים.
אנחנו מחפשים עבורה בת/בנות מאזור ירושלים עם קושי דומה על מנת להפגיש וליצור חברות שווה עם אותם תחומי עניין. איפה ניתן לאתר בנות דומות? ניתן ליצור איתי קשר ב: 0525675289
תודה וחג שמח
 
ממליצה לך למצוא קבוצת רעים או כל

קבוצה חברתית אחרת לכישורים חברתיים (ככה קוראים לזה) תשאלי אצלכם ברווחה אם את לא מוצאת לבד

יש אתגרים, עמיחי, רעים (זה העמותות שאני מכירה) ויש גם את כנפיים של קרבו ואת הבית של רונית (אבל הוא ברעננה) אם כי אולי יש לה עוד סניפים שווה ממש לברר.


את יכולה גם לרשום את הילדה סתם לחוג אצלכם במתנ"ס היא בטוח תכיר שם בנות.
 

שמש142

New member
תודה

תודה על המידע. היא נמצאת בקבוצת כישורים חברתיים, בצופים, בחוגים אבל כל המסגרות האלה (חוץ מקבוצת הכישורים) הן עם ילדים רגילים. יש לה בנות מהכיתה שהיא איתן בקשר אך יותר בגלל שאנו יוזמים את הקשרים (אנו המזמינים אך היא לא מוזמנת).אנחנו מתעניינים לדעת אם יש משהי בירושלים בת גילה עם קשיים דומים שנוכל לחבר בינהן כדי ליצור חברות שווה בגובה העיניים.
 

רחל119

New member
מציעה לך לפרסם הודעה דומה

באתר מקום מיוחד, בלוח שלהם או לדבר עם ארגון 'קשר' שבירושלים (טל' שלהם באתר מקום מיוחד) ולפרסם דרכם הודעה שתגיע גם לרשימת התפוצה שלהם
בהצלחה
 
לכן נתתי לך רשימת עמותות שהם לילדים מיוחדים

וחריגים.

אני יכולה לספר לך שהבת שלי האמצעית (כמעט בת 18) מצאה את החבר שלה בחוגים שארגנה אחת העמותות.
זה מאוד מוצלח והם חברים כבר 3 שנים.
אולי גם הבת שלך תמצא ככה את החברים שלה.

ואל תחפשי לה חוגים עם ילדים רגילים כי זה לא מתאים ולא הולך (לעיתים רחוקות מאוד זה מצליח).
 
למעלה