חיפוש ומידע

חיפוש ומידע

אני מחפש מישהו/מידע שיוכל לתת תרומה לילדים שלי מחשב עדיפות עם מקלדת קומפי. אם תוכלו בבקשה לעזור זה יהיה עזרה גדולה בשבילנו. כי אין לנו כסף כדי לקנות להם מחשב או צעצועים חדשים. תודה על תשומת לבכם.

הילדים שלי קיבלו מקלדת + עכבר מגיל שנה

בהתחלה הם מרביצים למקלדת (ואנחנו מריצים תוכנית שמפוצצת בלונים ורטואליים בכל הקלדה), אחר כך הם לוחצים על אותיות ספציפיות (ואנחנו מריצים תוכנית שמשמיעה את הכפתור שנלחץ + תמונה שמתחילה באות הזו), אחר-כך הם לומדים לצייר ב"צייר" עם העכבר, אח"כ הם לומדים לשנות צבעים, וכו'. בגיל 3, הילדים כבר יודעים להקיש WWW.HOP. בגיל 5, הם גולשים חופשי באתרים למשחקי ילדים ומשחקים נגד המחשב ולרוב מנצחים. קומפי? למה? מי מת?

אתה יודע מה?!

שכנעת אותי. אתה מכיר מישהו שיכול לתרום (כולל את התוכנות שדברת עליהם) ?

דסדס

New member
מישהו יכול לתרום

לי לפטופ? אני סטודנטית ענייה ואין לי מספיק כסף לקנות... תגיבו.

פנדיאני

New member
יש לי תפוח עץ ושאריות של לחם

אם תמצאי מישהו שיעשה את ההובלה - אשמח לתרום אותם.

חחח

זהו שלי בבית גם אם תפתח את המקרר לא תמצא שם משהו אכיל. כך שאני לא צריך שאף אחד יעשה עבורי הובלה מהבית.

דסדס

New member
נשמע מפתה

שניה אני באה. תדליק לי את האור בחדר מדרגות...

barr1969

New member
אחותי

בעיר הספציפית הזו שפנדיאני גר בה, מהשעה תשע אין אורות.

דסדס

New member
רק לצורך הפרוטוקול

כששלחתי את ההודעה הייתי בדרך הביתה אחרי שישבתי כמה שעות טובות על שיעורי בית... זה מש שקורה ברחובות, עיר הסטודנטים! או שזה מה שקורה כששבוע הבא יש חתונה של החברה הכי טובה שלך ואין לך טיפת זמן לינשום אז אתה מנסה לשלב הכל ולהספיק ללמוד מה שחייבים.

פנדיאני

New member
אני לא יודע איך זה בפרבר שלכם

ברובע שבו שאני גר, יש מסעדה, שווארמה, פיצוציה ותחנת מוניות פעילה גם באיזור חצות.

יש לי שתי לאפטופים

שתיהם כרגע ליד הדלת בדרך לזבל,אה שכחתי,לאחד שבור המסך,והשני פשוט לא עובד. אז אם את רוצה אני שומר לך

למעלה