חיפוש הפלגה...

easy swissa

New member
תודה

התכבדי לתוך אתר התחרות, ואולי יבואו לך טיפים טובים בשבילי איזי (האתר בתחילת השרשור)

סקיפפר

New member
אלבא

הי איזי קודם כל אגיע כדי לעודד אתכם אם צריך יד על הסיפון אתה יודע איפה למצא אותי איזה מידע אתה צריך כמו שאתה יודע אני כ150 מייל מהאתר. בהצלחה עמוס

מתכוונת להשתתףב-ODDYSAIL

על First 47.7 B. de la Femme ("הסירה של האישה"). האודיסייל הוא מסע בעקבות יוליסס המסתיים בתחרות מהרקליון לאתונה יום לפני תחילת המשחקים האולימפיים. המסע מתחיל בנקודות מפגש שונות באגן הים התיכון מכל מקום מפגש כזה יפליגו היאכטות מכל ארצות אגן הים התיכון להרקליון, שם תתקים תחרות Match Race על סירות J24, ואילו היאכטות יתחרו בימים 10-11 לאוגוסט ויגיעו לאתונה יום לפני טקס הפתיחה של המשחקים האולימפיים. ה"צי" הישראלי יחל מסעו ב 16 ליולי. ניתן לראות את המסלול ולהרשם באתר איגוד השייט הישראלי.http://israel.net/sailing/ אתר התחרות : www.odyssail.org האם למישהו נוסף כוונה לקחת חלק במסע או בתחרות או בשניהם?

שוקל את האפשרות הזו

איך הסתדר לך עניין הרישום באמצעות איגוד השייט למרות בעיית החברות באיגוד ?? בשרשור קודם בעניין זה אמר מטש שניתן להרשם ישירות אצל המארגנים שתפי אותנו בתהליך תודה ארנון

בשמחה ארשם דרך איגוד השיט

מבלי להכנס הרגע לסוגייה אם מוטב היה ליאכטות להרשם לאיגוד השייט ובאיזה מחיר, אני אשלם ברצון 900 ש"ח כדי להרשם לאודיסייל. איגוד השיט על מועדוניו עושה את עבודת החינוך הימי לדור השייטים הצעיר, כשם שעשה לדור שאת חלקו אנו פוגשים על היאכטות. עקב החשיבות שאני מייחסת לפעילותו, אראה זאת כתרומתי הצנועה לקידום השיט בקרב הילדים והנוער. מלבד זאת, האנשים הקשורים לאיגוד ולמועדוני השיט היו לצידי בסיוע מקצועי וטכני ובשיפוט בתחרויות במועדון שלנו, הם עשו כן ללא כל תנאים וברוח חפצה והוכיחו ששיט מבחינתם הוא ספורט. זו ההזדמנות לומר תודה. אני קוראת כאן למי שמחזיק בסירה ומסוגל להפרד מסכום זה לטובת מטרה חשובה - להצטרף אלי ברוח חיובית בדרך לאתונה.

yoram 1004

New member
oddysail

תוכנית מרתקת - אשמח להשתתף כאיש צוות אם תהיה אפשרות. לתשומת לב, סירה משתתפת צריכה תעודת הנדיקף של IMS או של ORC CLUB. (לא IRC כפי שמקובל אצלנו)

סקיפפר

New member
יוון באוגוסט

האם זה אומר שרצוי להמנע מלעבור בסביבה באוגוסט ספטמבר הקרוב???? בגלל הבלגאן?

אתונה כפקק ביבשה ובים

בביקורי באתונה לאחרונה, ברור לעין שעיר זו, גם לאחר שיסתמו את הקילומטרים הרבים של התעלות הפתוחות, יחנכו את האוטוסטרדות החדשות, ויסיימו את הבניה - עדין לא תהיה מוכנה לקלוט את ההמון המגיע לאולימפיאדה. 9 חודשים לפני האולימפיאדה כבר היו המרינות באתונה פקוקות (אני משערת שבעלי ספינות כבר העבירו אותן לאתונה כדי להשכיר אותן בבוא העת כבית מלון למרבה במחיר....) אז אפשר לדלג הקיץ על אתונה. אני עושה זאת ברצון גם בקיץ ללא אולימפיאדה.

Alex33

New member
אתונה עיר פקוקה ולא נעימה "למשתמש"

גם בשגרה. צפוף, אוויר עומד ומלוכלך, תחבורה זוועה..

תענוג לקרוא על התוכניות

כל הפלגה בפני עצמה נשמעת מדליקה.
ואני,עדיין לא תכננתי כלום לאביב. אבל מטבען של הפלגות הוא לצוץ ללא הודעה מוקדמת.

למעלה