חיפוש דירות

benda2109

New member
חיפוש דירות

אנשים- הייתי שמח לשמוע מכם טיפים. אני מתלבט לגביי שכירת דירה שנה הבאה בב"ש. אני צריך להחליט בכמה דברים-ואשמח לשמוע את חו"ד לפי נסיונכם עדיף לגור לבד/שותפים? שותפים שמכירים (אבל לא חברים) או שותפים חדשים? קרוב לאונ ומחיר יקר (לדירה מתפרקת) או טיםה רחוק לדירה יפה ולא יקרה? איפה הכי טוב לחפש דירות (אנטרנט- איזה פורומים?), לוח מודעות של האונ' או פשוט לחפש כמו זומבי ברחובות? תודה לעונים

silverhawk

New member
בב"ש?

תוודא שיש לך חדר מוגן.

lollapalooza

New member
למה מתפרקת?

אני מכירה כמה אנשים שגרים בב"ש בשכונה ליד, שהיא די מעפנה, נכון, אבל הדירות ממש לא מתפרקות וחלקן אפילו יפות מאוד.

Lir האחת

New member
אממ

לי אישית אין ניסיון בחיפוש דירה, אני עדיין גרה בבית
אז אני אנסה לענות שלא מניסיון, אלא מתוך דעתי
לדעתי, עדיף לחפש דירה במרחק שהכי קרוב לאוניברסיטה. זה פשוט הכי נוח, במיוחד שלומדים כל יום. ואם המרחק הוא מרחק הליכה - מה טוב. חוסך המון זמן, כסף ואנרגיה. לגבי שותפים, לעבור לגור עם חבר טוב, זה סיכון גבוה לחברות. האם לעבור לגור עם שותף שמכירים או שותף חדש? לא יודעת, לא נראה לי שזה כזה משנה. איך מחפשים, נראה לי בלוח מודעות של האוני' ובעיתונים. בכל מקרה, שיהיה המון
ואם תמצא דירה טובה תעדכן אותי, אני עוד עשויה למצוא את עצמי עוברת גם

moran341

New member
אתר מומלץ

אתר מומלץ לחיפוש דירות היום זה winwin.co.il כיוון שהפרסום שם חינם ורב האנשים שמים שם מודעה עם תמונה, זו תקופה טובה לחפש דירה בב"ש לפני שמתקרב הקיץ כי אז כל הסטודנטים החדשים גם בחיפושים.

זכוכיות

New member
יש לי כמה טיפים:

1. לבד\ שותפים- בתחילת דרכי כאן גרתי עם שותף שלא הכרתי קודם ולמרות שהוא היה בחור נחמד מאוד לא נהנתי כ"כ מהפרוצדורה, אבל זה תלוי גם בסוג הטיפוס שאתה\ שהשותף. לגור עם עוד אדם אומר שאתה תיאלץ להתחשב בעוד אדם (לא לשרוץ עם חברים עד מאוחר בסלון, לא לשמוע מוזיקה בקולי קולות..). אבל זה זול יותר. אם אתה יכול לגור עם מכרים שאתה מסתדר איתם, אז מה טוב... 2. אין טעם להתרחק מהאונ'. ד' וג' הקרובות לא יקרות יותר מהשכונות הרחוקות יותר. אבל ממה שראיתי ג' יותר יקרה מד'. 3. אם יש לך אפשרות לגור במעונות\ אצל משפחה\ לבוא ברכבת בכל יום בחודש- חודשיים הראשונים, תעשה את זה! ההיצע כאן עולה על הביקוש ובסביבות נובמבר המחירים כבר בריצפה. לדוגמא, אני ובן זוגי משכירים דירת 4.5 חדרים בד', 5 דק' הליכה מהאונ', ב1050 שקלים לחודש., דירת 4. תחשוב כמה מעט 4 שותפים היו צריכים לשלם כאן..). אל הדירה הקודמת (עם השותף) נכנסתי בנובמבר ושילמתי 120 דולר, למרות שבמודעה באינטרנט היה כתוב 160, הם הורידו את המחיר כמו רבים אחרים אחרי חודש. 4. אינטרנט זה מקום טוב להתחיל בו, עדיף באתרים חינמים (כי שם מפרסמים את הדירות הזולות :)) אני את הקודמת שלי מצאתי בדירות 7 :http://www.dirot7.com/ תנסה גם ב http://www.yad2.co.il/ וכו' להסתובב ברחובות גם עובד בב"ש! יש שלט על כל חלון רענן... 5. לא לשכוח שיש סורגים ודוד שמש וחשמל

benda2109

New member
תודה זה עוזר

המעונות יהיה לי טיפה צפוף (כי אני אלמד הנדסת תוכנה ובטח צריך ספריה, שולחן ומחשב).ומחשב תופס מלא מקום. מה גם ששנים בחדר זה לא "כ נח בייחוד אם המחריים בדירות רגילות לא גבוהים בהרבה מהמעונות. שאלה נוספת- האם בנומבר יש דירות מספיק טובות. כי זו תקופה שכולםפ כבר בחזוה או שהתחילו חוזה...

זכוכיות

New member
תמיד יש דירות מספיק טובות.

בנובמבר והילך הן פשוט זולות יותר...אפילו עכשיו אתה יכול למצוא דירות נהדרות וזולות, השוק כאן מוצף. המעונות זה באמת חרא של דבר (אלה אם כן אתה האדם החברתי ביותר עלי אדמות, ואז זה סבבה של דבר..), אבל בתור פיתרון זמני זה לא כ"כ נורא.

למעלה