חיפוש דירה...

theshahars

New member
חיפוש דירה...

שלום לכם, ברצוננו להצטרף לעירכם המקסימה, ואנו מתעניינים בדירת 5 חדרים עם גינה, רצוי לא באיזור צפוף מדיי. אם שמעתם על משהו, או שיש לכם המלצות, נשמח לשמוע. אגב, הבנתי שבמודיעין אנשים לא כל-כך מפרסמים בעצמם. האם יש סיכוי לעשות זאת בלי מתווך? תודה שחר

למה בלי מתווך?

1. במודיעין רוב המתווכים לא לוקחים דמי תיווך מהקונה אלא מהמוכר. 2. רוב המוכרים מפרסמים בלוח המקומי בעיקר בעיתון ששמו "מודיעין NEWS", אני ממליץ לך לקפוץ ביום חמישי, שבו מחלקים את העיתון חינם, ולקת עותק. בהצלחה

theshahars

New member
מתווך...

2 ניסיונות שהיו לי עם מתווכים היו לא טובים, בלשון המעטה. אחד סיפר בטלפון על בית בשכונה X ולקח אותי לבית אחר לגמרי, בשכונה Y, בלי בלי שום תירוץ משכנע. ושניהם דווקא דיברו על אחוז. היתכן? תודה, שחר

רחלילי

New member
כנראה תלוי בתקופה ובמתווך

לפני שנתיים-שלוש היו לנו כמה נסיונות עם מתווכים באזור. חלקם די חאפרים. אבל רובם בסדר גמור מבחינת מה שהם מציעים לך (המגוון). מה שכן לשים לב טוב טוב על מה אתה חותם להם. אנחנו כן קנינו עם מתווך שמאד קלט את הטעם שלנו ולא גרם לנו לבוא מת"א לראות בתים שלא היו בסגנון שרצינו. בכך הוא חסך לנו זמן יקר. אבל כן שילמנו לו. אולי כיום המצב שונה מבחינת מי משלם למי-אינני יודעת.

bikenet1

New member
יש מתווכים ויש,

אני גם מחפש במודעין ,ואני מחפש רק דרך "השקעות מודיעין" יש אדם בשם ירון שהוא אדם הכי הגון שראיתי מבין כל המתווכים שיש שם. וד"א הוא לא גובה עמלה, ממולץ ביותר,

רחלילי

New member
ידעתי שהשם מוכר לי ולא זכרתי

מאיפה שוחחנו פעם כאן או בפורום בעל מספר אחר? זה היה בפורום השני נכון? מה שלומך?

למעלה