חיפוש דירה

elator

New member
חיפוש דירה

אני וחבר שלי מחפשים דירה באיזור ראשון-רחובות אנחנו לא גרים באיזור אז כל פעם נוסעים לראות דירות ומתאכזבים עד שמוצאים דירה שאנחנו אוהבים כבר יש מי שרצה אותה לפנינו שאר הדירות פשוט לא נראות טוב או לא מתאימות לנו והמחירים כ"כ מטורפים, ממש קשה למצוא דירה טובה במחיר סביר
כל העניין הזה מבלבל ומייאש... אנחנו בודקים כל הזמן ב-yad2 ו-winwin יש לכם אולי טיפים איפה עוד כדאי לחפש? שווה לפנות למתווך? איך זה עובד בכלל עם מתווכים - משלמים דמי תיווך בנוסף לשכר הדירה?

בוקר טוב

חיפוש דירה זה כאב ראש, תצטרכו לעבור את זה כמו גיבורים... לנסוע ולחזור כל יום- בסוף זה ישתלם... מהו מחיר סביר בשבילכם? מתווך יכול לחסוך לכם חלק מהבלגן ע"י זה שתגידו לו בדיוק מה אתם מחפשים (גודל, מחיר אזור וכו') והוא יראה לכם את מה שרלוונטי. מן הסתם משלמים לו דמי תיווך- זו הפרנסה שלו
נהוג שהם לוקחים דמי תיווך בגובה חודש שכירות אחד, חד פעמי במעמד חתימת החוזה. זה לא מעט כסף אבל יש מקרים ואנשים שזה שווה להם את זה. הדירה שלנו למשל היא מתיווך (במקרה שלנו המתווך משמש גם כבעל בית לא רשמי, אבל זה לסיפור אחר) שימי לב, חלק מעבודתו של משרד תיווך או מתווך עצמאי היא "לצוד" את הדירות שבאמת שוות משהו ולהשקיע בהן מעט, כך שיוצא שהרבה פעמים הדירות השוות באמת יהיו של תיווך (לפעמים הם לא טורחים לרשום את זה במודעה, בטח כבר שמת לב) המתווך שלנו אלוף בציד דירות הזה, אגב. אם תרצי שלחי לי מסר ואני אבדוק איתו אם יש לו איזו פנינה באזור...

elator

New member
תודה. זה באמת הרבה כסף

לשלם שכר דירה של חודש שלם למתווך... אנחנו מחפשים דירת 3 חדרים, עד 3000 ש"ח עדיף פחות אבל תלוי במיקום ומצב הדירה

סימונטה

New member
אולי תפרסמו שאתם מחפשים לבד/tapuzforum/images/emo199.gif

ואז הבעלים גם יחסכו דמי תווך/tapuzforum/images/emo189.gif

הטווח שציינת

הוא לדעתי המקסימום הסביר לדירת 3 חדרים באזור הזה. אם זה בתקציב שלך אז דוקא יש לך לא מעט אופציות, אל תתיאשי... ואיך שלא יהיה, שימי לב שאת בהחלט יכולה למצוא בפחות. אני למשל שוכרת בחולון , באזור מצוין (אולי זה קצת שונה, אבל לא רחוק), דירת 4 חדרים ב-2500 ש"ח (אנחנו שלושה). לא להתייאש! בהצלחה...

למעלה