חיפוש דירה בלונדון

titch

New member
חיפוש דירה בלונדון

עברנו ללונדון לפני כשבוע ובנתיים הכל הולך ממש בסדר חוץ מדירה.. בכל סוכנות שבדקנו בה, ונרשמו כבר בהמון סוכניות, אומרים לנו שזו תקופה שפשוט אין דירות בשוק. אנחנו מחפשים באזור belsize park או swiss cottage, דירה עם חדר שינה אחד, וחשבתי לנסות את מזלי גם כאן. אני אשמח לשמוע אם ידוע למי מכם על דירה פנויה או דירה שמתפנה בקרוב. אנחנו בנתיים אצל משפחה אז אנחנו לא מאוד לחוצים אבל בכל זאת מאוד רוצים כבר למצוא מקום משלנו. אמנם אנחנו רק בהתחלה אבל אם יש לכם שאלות על המעבר ללונדון, נשמח לנסות לעזור :)

גוזליה

New member
מה עם

ללכת לטייל באיזורים בהם אתם רוצים לחיות ולחפש שלטים מעל בתים? כך חברה שלנו מצאה בית לא רחוק מאיתנו (הלכה לטייל איתנו בשכונה וראתה שלט) ניסיתם לבדוק בלוחות אונליין, מעבר ליצירת קשר עם סוכנויות?

baleful

New member
נשמע לי קצת תלוש מהמציאות....

"אין דירות בשוק"....?? אין מצב כזה. אולי אין לכם תקציב לדירה? אולי הגבלתם את עצמכם לסכום של 150-200£ בשבוע לדירה באיזור יקר כמו בלסייז פארק או סוויס קוטג'.... לדירת חדר שינה אחד (+פלוס סלון) תצטרכו להקציב בערך 300£ לשבוע. יש לכם תקציב כזה? מה עם ווסט המפסטד? ביקרתם באיזור? (לא שאני מנסה למכור את השכונה שלי... אבל היא מהממת...)
יש על West End Lane מלא סוכנויות תיווך... נסו אותן גם..

titch

New member
we were also surprised to hear that

our budget is up to 300 pw so this shouldn't be a problem. we also registered in a few agencies in west hampstead but received the same answer that there are no available apartments at the moment if you hear of any available apartments in your area we will be happy to know ..:)

למעלה