חיפוש ב- access
שלום לכל הפורום
אני רוצה לאפשר חיפוש באקסס, על-פי שדות מסויימים שיש לי בטבלה. למשל, יש לי טבלה של מוצרי מזון, אז אני רוצה לאפשר חיפוש: על-פי שם המוצר על-פי החברה של המוצר על-פי המחיר של המוצר הקשר בינהם יהיה OR כלומר, יביא לי כתוצאה את כל מה שמתאים לאחד מהתנאים (כמובן שלא כל התנאים צריכים להיות מלאים). בניתי טופס עם 3 שדות (שם, חברה, מחיר) ובהם המשתמש מכניס את הנתונים שאותם הוא רוצה. הבעיה שאני לא יודעת איך ממשיכים מכאן: חשבתי על 2 אופציות: 1. לעשות שאילתה שבה הקריטריונים ילקחו מהטופס הזה, ואז להציג בטופס חדש, בתצוגה טבלאית, את תוצאת השאילתה. הבעיה שכשאני מנסה לקשר בין הטופס עם הנתונים שהמשתמש ממלא, לקריטריונים של שאילתא- אז כשאני לוחצת על "חפש" (בעצם מתבצע: פתח שאילתה) אז הוא מביא לי כמו comboBox חדשים למלא בהם שוב את הפרטים... ??? 2. חשבתי שבטח אפשר בקוד ב-VB לעשות את זה, הבעיה שאני מסתבכת... אני מכירה SQL ופקודות SELECT מצויין, וגם את VB אני מכירה טוב, ובכל זאת לא מצליחה לעשות כלום. אולי תוכלו לתת לי דוגמת קוד (אפילו של חיפוש פשוט) ועל פי זה אעבוד? אשמח לדעת מה מהשיטות טובה יותר, ואיך לבצע? תודה לכם, שירה
שלום לכל הפורום