חיפוש בלט למתחילים

אלה800

New member
חיפוש בלט למתחילים

הייתי היום בשיעור בלט ראשון שלי והיה ממש נחמד. עשיתי אותו בסטודיו בי והוא היה לרמת מתחילים, הבעיה היא שהיו המון רוקדים ואני מחפש משהו יותר אישי להתחלה, אם יש למישהו או מישהי טיפ או רעיון לתת לי בנושא אשמח. תודה.

סטודיו B הוא מעולה למתחילים!!

נכון שאין שם יחס אישי..אבל זה ה-מקום!!! תנסי עוד כמה פעמים..הכמות לא נשארת אותו דבר!!

tamarbsor

New member
יש גם מחולה ברמת אביב

ויש אולי גם קבוצת מתחילים בביכורי העיתים. אני אישית מאוד לא אוהבת את סטודיו B, וממליצה לבדוק מקומות אחרים.

אמטיסט12

New member
קודו - המקום בשבילך (kodu)

הי, יש סטודיו למחול בגבעתיים שנקרא קודו. יש שיעורי קלאסי למתחילים עם מורה מהממת. אפשר ללמוד אצלה היא מתקנת ויש לה סבלנות לכל אחד. כדאי לך להתקשר ולבוא לנסות 03-5711041

ZEUS27

New member
סטודיו מחולה ברמת אביב

יש שם שיעורי בלט למתחילים וגם לרמת בסיסית, למי שרק מתחיל להתנסות בבלט קלאסי והשיעור מקנה לו את הצעדים והמושגים הראשונים. המורה שם היא יעל קניג, רקדתי אצלה כמה שבועות טובים עד שהתקדמתי, מעולה שחבל לך על הזמן!!! תרימי טלפון 036421114 זה המשרדים שלהם ותבררי לגבי שעות.

אלה800

New member
תגובה

תיקון טעות אני בן. תודה על העזרה אתה או את יודע או יודעת לאיזה גיל קבוצת המתחילים, וכמה יש בקבוצה?

ZEUS27

New member
המתחילים של הבלט

וכל החוגים בכלל הם לבני 18 ומעלה. אבל יש גם חוגים של עד גיל 18 של בלט בלבד. תרים טלפון 036421114

למעלה