חיפוש באתר יד ושם

אורדליך

New member
חיפוש באתר יד ושם

מישהו ניתקל לאחרונה בבעייה בשימוש באתר יד ושם? כל פעם שאני עושה חיפוש אני נזרקת ע"י שגיאה. אין אפשרות לחזור לדף קודם... בעבר הלא רחוק, עד לקראת יום השואה האתר עבד נהדר. מה עושים? איך משתמשים כעת באתר? כנראה שהם עושים איזה שדרוג והאתר על הפנים! אני מתייאשת. אמנם המטרה שלהם היא לאפשר ליותר אנשים כניסה למידע - אולם לא ניתן להפיק ממנו כלום אם מיד נזרקים החוצה וצריך להתחיל הכל מאפס.

bilen

New member
כבר כתבנו על זה השבוע... חפשי

בהודעות הקודמות.

הלני

New member
../images/Emo4.gif חיפשתי ולא מצאתי וגם לי בעיות

מתסכלות עם האתר, בדיוק כשהוא מאד נחוץ לי..... הלני

bilen

New member
הנה הלינק.... המצב רק החמיר מאז

מתכוונת לכתוב אליהם היום. טוב תעשו אם תכתבו גם אתם כדי שלא יחשבו שזה עניין מקומי.

הלני

New member
כתבתי ולא נעניתי!!!

הבעיה ממש חמורה ומעצבנת! לאיזו כתובת את כותבת? אני אוסיף עוד תלונה.... הלני

תגובת "יד ושם"

כמו תמיד, אנו בפורום זוכים לתגובות ישירות ממי שצריך בזמן אמת כמעט... והפעם, תגובתו של מר צבי ברנהרט, סגן מנהל היחידה לשירותי יעץ ומידע ועוזר למנהל "היכל השמות" (את צבי נפגוש בביקורנו בשבוע הבא): "ביום השואה העלינו אתר חדש לגמרי, הכולל את תרגום המאגר לרוסית. כמקובל באתרים חדשים, יש באתר באגים. אנו עובדים קשה להתגבר על הבאגים, אבל בינתיים אנו ממליצים על סבלנות. בשלב זה, אין טעם לכתוב אלינו בנושא. אנחנו מודעים למה שקורה. ומהנסיון האישי שלי: ברוב המקרים, הבאגים הנוכחיים לא גורמים לכך שדברים אינם עובדים כל הזמן, אלא לכך שפונקציות שונות עולות ויורדות." תודה לצבי על תגובתו
ארנון

masorti

New member
אני שלחתי ל"יד ושם" תיקונים לטעויות

שלהם באתר "קורבנות השואה", ע"י תגובה מקוונת לרשומות הרלוונטיות. (בין השאר טענתי שאמי, שתחיה, לא נספתה בשואה כפי שהאתר טוען) הנקודה היא שעשיתי זאת לפני כמה ימים (אחרי יום השואה) למרות אינסוף הבאגים באתר. פשוט התעקשתי לשלוח כל דבר 3 פעמים עד שהתיקון הצליח לעבור את מסכת הבאגים וקיבלתי הודעה (אוטומטית) שהבקשה לתיקון נקלטה.

bilen

New member
לוקח כמה חודשים עד שמתקבל אשור

על התיקון (אצלי לקח 3 חודשים בערך).

הלני

New member
במקרה שלי, הבאגים גרמו לכך ששום

דבר לא עבר כל הזמן.....הרמתי ידיים. מחכה לסיור או לתיקון הבאגים....מה שיקרה קודם, במהרה בימינו...אמן. הלני

למעלה