חיפוש בארה"ב-

ליהיא51

New member
חיפוש בארה"ב-

קיבלתי עץ גדול של ענף משפחתי. רובם בחו"ל, (לפי השמות הלועזיים). לכן התחלתי לעבוד על אחד אחד. דרך אתר "יד ושם" מצאתי מעידה מניו יורק שהיא בת דודה של אבי שהעידה על שתי אחיות, היא ושתי האחיות רשומות בעץ. הגברת מניו יורק שמה לאחר נישואין: mania landsberg . מצאתי באתר (ssdi (family treel eqends כי נפטרה בשנת 1983 . בעץ שבידי היתה נשואה לארנסט לנדסברג. לא מצויינים ילדים. שאלתי איך אפשר לדעת בוודאות כי לא היו להם (או אולי יש ?) ילדים ?

ליהיא51

New member
חיפשתי. לא מצאתי אותו. מחפשת

בינתיים עוד אחיות. מינה קלינגר מלבינה ? שרה - סופי ? ואח בשם לייב טובין. אין לי מושג באיזו ארץ הם.(היו).

ענתר

New member
נסי באתר הזה

מחפשים באתר שמות, ולפעמים מוצאים גם אנשים שכיום מתים, עם בני ביתם החיים באותה כתובת

ליהיא51

New member
תודה לענתר ויעקב, וסיכום לעכשיו

לפי דעתי למניה וארנסט לנדסברג שגרו בניו יורק לא היו ילדים. לאחותה מינה ובעלה זלמן קלינגר גם לא היו ילדים - אך לא מצאתי אותם, אלא מופיעים בעץ ללא שום פרטים נוספים. החיפושים שלי מתמקדים עכשיו ב: טובין לייב, (נולד 1890)ידוע שהיה נשוי היה לו בן נשוי ולבן היה בן ונשוי. (אמורים להיות בדור שלנו וחבל שאנני מוצאת). למניה ומינה היו שתי אחיות: מלבינה, ושרה (סופי). נשואות + . אין שמות משפחה. אשמח לקבל רעיונות להמשך.

כדאי לאתר האוביט של הלנדסברגים

חיפוש נוסף ב - SSDI מעלה, ככל הנראה, את רישום פטירתו של Ernst, בעלה של מניה (יש רק תוצאה אחת עבור Ernst Landsberg). הוא נפטר ביולי 1986. הייתי מציע לך, בשלב ראשון, לפנות לאנשי JG ברשימת התפוצה הכללית, בנסיון לאתר את האוביטים של מניה ושל ארנסט. יש סיכוי ששם יופיעו פרטים נוספים אודותם. ארנון

למעלה