חיפוש באיביי

pumking

New member
חיפוש באיביי

היי, רציתי לבדוק איך אתם קונים באיביי,האם לפי חיפוש הקטגוריה ואז חיפוש המוצר המבוקש/חברה מסוימת? או שיש לכן מוכרים קבועים שאתם קונים אצלם? (איך בדיוק מוצאים מוכרים כאלה?) לפעמים יש מוצר מסוים שאני מחפשת,ואני מרגישה שאין מספיק מבחר,האם אני עושה אולי חיפוש לא נכון? האם יש עוד דרכים לחפש? אשמח להסבר קצרצר,חדשה באיביי

lollapalooza

New member
החיפוש יכול להיות מאוד מאוד ממוקד

כלומר, אם את מחפשת למשל ג'ינס של דיזל במידה 40, את יכולה לכתוב "מכנסי ג'ינס דיזל מידה 40" ולקבל תוצאות, אבל צריכה לקחת בחשבון שלפעמים יש פרטים שלא כתובים בשם המוצר, או שיש מבחר מסוים - נגיד כמה מכנסי ג'ינס במידה 40 של חברות שונות שביניהן גם דיזל, או מבחר מידות שונות שבהן נכללת גם המידה שלך - ובחיפוש ממוקד לא תמיד זה יופיע. אישית אני משתדלת לחפש ממוקד רק כשאני יודעת שיש מבחר ענק מהפריט שאני מחפשת, ובד"כ מתחילה בחיפוש יותר כללי. לגבי מוכרים קבועים, זה כבר עניין של נסיון. כשאת קונה משהו ואת רואה שלמוכר יש עוד דברים שמעניינים אותך ושנראה לך שתרצי לרכוש מתישהו, והכל עובר חלק עם המשלוח ואת מרוצה מהמוצר, את יכולה להוסיף אותו למוכרים המועדפים שלך ולחזור מדי פעם ולראות מה יש אצלו ולקנות. איביי זה אדיר כשיודעים איך להשתמש בו, אני קונה שם כמעט הכל (תכשיטים, בגדים, השמלה לחתונה של אחותי[!], צעצועים, תיקים ומה לא). חשוב לדעת כמה דברים בסיסיים ואח"כ אין לזה סוף. תהני!

pumking

New member
אני כבר מעכשיו מכורה

ויכולה לשבת שעות ביום בלשוטט שם. העניין הוא שאני לא ממש חושבת שאני מחפשת נכון-למשל,אני רוצה למצוא נעליים של חברת ניין ווסט לדוגמא,אז אני הולכת לקטגוריות קודם-אופנה-נעליים-חברה ואז מידה וסוג הנעל וכל זה,ועדיין למשל זה לא מראה לי את המבחר שהייתי רוצה,אני מרגישה שאין מספיק. האם יש דרך אחרת לעשות חיפוש או שזו הדרך היחידה? איזה דברים בסיסיים אני צריכה לדעת והאם יש איזה אתר בעברית שעוזר להתמצא בכל עניין הריכשות באיביי?

lollapalooza

New member
לדעתי יש פורום לעניין הזה

ויכול להיות שזה באמת המבחר, אני לא יודעת. בכל מקרה, בקרוב כולנו ניאלץ לפחות למתן את ההתמכרות, כי הולכים לגבות מכס בדואר על כל הזמנה כזאת, לא משנה מה המחיר שלה.

למעלה