חיפוש אם פונדקאית

חיפוש אם פונדקאית

שלום לכל הפורום (שהופתענו למצוא אותו ועוד יותר את הקף הפעילות בו). אנחנו בתחילת החיפוש אחר אם פונדקאית כדי לעזור לנו "בייצור" אח/ות לשחר שלנו. נשמח לשמוע ממנוסים מאיתנו איפה מומלץ לחפש / לפרסם מודעות, וכו' תודה מראש, יפעת וניר בן-ימיני

מירבי*

New member
ניר ויפעת, ברוכים הבאים לפורום../images/Emo20.gif

האם שחר היא ילדת פונדקאות? במידה ותחליטו לחפש פונדקאית בעצמכם הדבר הטוב ביותר לעשות הוא לפרסם מודעות במקומונים באיזור המגורים שלכם או בכל איזור אחר שלא יהיה מאוד מרוחק מביתכם. ניתן לפרסם גם בעיתונים הארציים כמו ידיעות ומעריב אך מתקבל אפקט יעיל יותר במקומונים. בהצלחה ויופי שמצאתם אותנו

mondani5

New member
ניר ויפעת ברוכים הבאים

תנסו אכן לפרסם במקומונים ,זה עובד חברה שלי פירסמה לפני כחודש ופנו אליה שלושה פונדקאיות שעל פניו נראות מתאימות להליך,היא החליטה ללכת על אחת מהן,במידה ולא תשיגו פונדקאית אמסור לכם את פרטי שתי הפונדקאיות האחרות.(היא פשוט ממתינה לבדיקת רופא ומכון אופק) בהצלחה. אירית

ושוב תודה על התגובה המהירה!

שלום אירית, נשמח לקבל את פרטי הפונדקאיות כבר עכשיו. אנחנו נפרסם כבר מחר מודעה במקומונים אבל אם אפשר לזרז הליכים ולעבוד במקביל, עוד יותר עדיף... הבנו שהתהליך מורכב וארוך וצצים המון קשיים לא צפויים בדרך אז אם אפשר להתייעל - מה טוב! יש עוד המלצות/רעיונות? תודה מראש, יפעת וניר

תודה על התגובה המהירה!

שלום מירב, שחר אינה 'תוצר' פונדקאי אלא הריון ספונטני אבל בעייתי ומורכב למדי... היא נולדה בשבוע 27 ובמשקל של 625 גרם!! עברנו איתה 4.5 חודשים קשים ומייגעים בטיפול נמרץ עד שיצאנו הביתה כשהיא שמנה וענקית (1.980 ק"ג...) וגם אז היא היתה מחוברת לחמצן 24 שעות עד גיל שנה... בקיצור, חוויה מדהימה ומחשלת אבל בהחלט ניתן לחיות בלעדיה.. היום היא בת 4.5 (מדהימה, אינטליגנטית וללא זכר לצרות המלוות בד"כ פגות קשה שכזו!) ולא מפסיקה לשאול מתי יהיה לה אח/ות... אז החלטנו להגשים את החלום גם בשבילה! תודה על ההמלצות. אנחנו נפרסם כבר מחר מודעה במקומונים הקרובים! נשמח להמשיך ולהתעדכן בכל מידע רלוונטי שיכול לקדם אותנו!! תודה והמשך שבת נפלאה. יפעת וניר

mondani5

New member
ניר יקיר!

כנראה גורלנו דומה,אני ילדתי את לילך במשקל 500 גרם בשבוע ה-25 ,אז החשיבו שבוע 23.(אבל.....לפני יותר מ-25 שנה) לילך נולדה ב-10.10.78 היתה בפגיה 4 חודשים ושוחררה בפברואר. במשך חודשיים תמימים בטיפול נמרץ כל יום היו מייחלים שתעבור 24 שעות. לילך היום בת 25+ ,יפייפיה (בלי עין רעה),מחוננת,ללא שום סימן של פגות ,גבוהה 1.78 וגוף (הלוואי עלי) 55 קילוגרם. לומדת שנה שניה באוניברסיטת בר אילן פסיכולוגיה וסוציולוגיה. בזמני לא היה חוק פונדקאות ,לכן ניסתי שנים להרות שוב ללא הצלחה עם הרבה תקלות בדרך. אבל קיבלתי מתנת אל מפונדקאית מדהימה ועם עוברים מוקפאים שלי מאפריל 1999 .שיר רון בנות 9 חודשים. שלחתי לך מסר את מס' הטלפון שלי ואשמח לעזור לכם בכל עת. בברכה אירית

למעלה