חיפוש אחר פורום...

דינה1970

New member
חיפוש אחר פורום...

ערב טוב לכולם אני תרה אחר פורום של נשים חד הוריות שהחליטו להביא לבד ילד אשמח לקבל כתובות

mishimashu

New member
bavשאלה

למי אני שייכת אם נכנסתי להריון ב"טעות" ובחרתי להישאר עם הדבר המקסים הזה?... ונוסף לכל זה אני רווקה...! בפורום של יחידניות מבחירה ראיתי כמה פעמים ויכוחים שאימהות יחידניות מבחירה הם אלה שעשו הזרעה/הפרייה. יענו מלאכותי מבחירה. אני נמצאת בין הכיסאות אה... סליחה בין שני הפורומים. מה שחשוב שעוד ארבעה חודשים לא משנה לי איך יגדירו אותי. משנה לי הבילבי הקטנה שגדלה בתוכי. שתהיה בריאה וחזקה!!! אמן!

m i c h a l i

New member
את מוזמנת להישאר כאן איתנו ../images/Emo13.gif

ובכלל יש לי מן כלל שכזה... אני נשארת רק במקומות בהם טוב לי
ההגדרה לא ממש משנה לכאן או לכאן

Bavmorda

New member
../images/Emo24.gif מותק, את בפורום הזה ואת

תשארי בפורום הזה
. הפורום השני הוא באמת משהו אחר. ההחלטה להביא ילד שלא באופן ספונטני, אלא בתכנון מחושב ולא מתוך זוגיות קיימת והתכנון האישי לגדל את הילד לבד, באמת שייכת לפורום האחר. כאן אנחנו הורים יחידים, במשפחות חד הוריות. יש בינינו גברים הורים, ורובנו בפורום אכן נשים הורות. יש גרושים/ות, יש פרודים/ות, ויש כאלו שהן אמהות (או אמהות לעתיד) וההריון שלהן לא היה מתוכנן וגם לא בא מתוך זוגיות. את יותר ממוזמנת להשאר, והעיקר שתרגישי כאן בנוח בין כולנו.
BAV.

mishimashu

New member
אני בחרתי

את הפורום שלכן/ם! אין ספק שהגדרות מקבעות. מצד שני כנראה אני קצת מבולבלת וכן מנסה למצוא קבוצה שיהיה לי בה נוח וששם יוכלו להבין את התחושות שלי. אין ספק שאני מזדהה עם הרבה תחושות שאנשים חווים כאן. תודה מיכלי תודה bavmorda ברכה והצלחה לכולם מאחת שמחפשת זהות/השתייכות/אחת שסתם ההריון וההורמונים משגעים לה את מצב הרוח

Bavmorda

New member
../images/Emo3.gif תשתגעי חופשי,

.... מההורמונים. כולנו פה עברנו את זה (אם בפאסיבי ואם באקטיבי).
BAV.

MamaBee

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

אני הייתי במצב דומה....גם אני אמא חד הורית (לא הפרייה או תורם) לילד מדהים בן 7 חודשים. אם את צריכה עזרה...שאלות...או סתם...אני לשירותך!

איזה אושר זה!!!!

אין יותר אושר מזה בעולם. גם אני נכנסתי להריון בטעות. "טעות" שהביאה לי לעולם את הילדה המקסימה שלי והיא כבר בת חצי שנה ... הזמן טס כשנהנים.... המשך הריון קל ומשעמם כמו שאומרים.... אם את צריכה עזרה, תמיכה שאלות וכו'.. אני כאן בשבילך.

mishimashu

New member
עכשיו אני בוכה

מההורמונים!!! עד היום הייתי ידועה בקשיחותי ופתאום הסכרים נפרצים. בנות תודה. כן, אני זקוקה לעזרתכן! במה? אין לי מושג! אני מתחילה לעכל את הדבר הנפלא הזה. ההלם מתערבב עם תחושת התםלאות אדירה. להרגיש כל הזמן את הבעיטות ולהבין: בן אדם נמצא שם. כל שבעת פלאי עולם מתגמדים ליד הפלא האחד והיחיד. בריאה!

נוף25

New member
גם ההורמונים שלי חוגגים...

במיוחד היום לא יודעת למה...סתם רציתי לנצל את השירשור לקיטור... מזל טוב!

Bavmorda

New member
חשיפה קטנה: כשהתנסחתי במילה "טעות"

מייד חשבתי עליך ועל הסיפור שלך....
BAV.

Bavmorda

New member
............

ל- דברים שאינם מתוכננים, לא מכוונים, אבל שבכ"ז יצא מהם משהו נפלא......
חיים חדשים וילדה מקסימה. (טעות במובן החיובי) BAV.

Bavmorda

New member
אופס... תיקון על תיקון.....

לא התנסחתי במילה טעות, ההודעה שלך בלבלה אותי
אבל (!) כשכתבתי את דבריי מיקודם (בהסדר למעלה בשרשור) *כן* חשבתי עליך, במובן של הריון לא מתוכנן.... BAV.

למעלה