חיפוש אחר מוסך

• פותח הנושא ^NB^
  • פורסם בתאריך

^NB^

New member
חיפוש אחר מוסך

היי, אני עברתי לתל אביב השבוע ואני מחפש מוסך שיכול לטפל בGN250 שלי המניאק אוכל שמן וכנראה אני צריך לעשות לו טיפול מנוע. מישהו יכול להמליץ לי על מוסך? דגש על אמינות...

tedys strm

New member
כמה שמן כבר אוכל?

פעם פגשתי אחד, פילוסוף, שקנה שמן 20-50 מינירלי הכי זול שיש והמשיך להשתמש בכלי ומידי פעם למלא שמן. בחצי שנה המניאק (שלו
) לא אכל 4 ליטר שמן (שזה מיכל גלון) ככה שבחצי שנה שילם פחות מ 50 שח על בעיית השמן כמה זמן כבר תישאר איתו?

C O L T

New member
../images/Emo45.gif דווקא פתרון לא רע

ולא חייבים הכי זול, שמן סביר מינרלי 20W50 מתאים בהחלט לדרישות היצרן ולא עולה הון. כמובן שאכילת שמן מופרזת ועשן של ממש מהאגזוזים זה עדות לבעיות חמורות שיכולות גם לתקוע אותנו באיזה כביש מרוחק, אז האמינות זה גם שיקול.

^NB^

New member
זה היה הפיתרון ב-8 חודשים האחרונים

שמן 10W40 מהסוג הזול ביותר. אבל גלון נגמר לי בחודשיים שלוש בערך. ולאחרונה יש גם בעיות בקרבורטור. =\ אבל חוץ מזה GN אחלה אופנוע P-:

tedys strm

New member
בעיות בקרבורטור

זה לא קשור. סטייל גם כינים וגם פישפשים. שמן 20-50 זול ב 50% בערך ומומלץ גם ע"י היצרן

פ ו כ י

New member
קשור. נשם אדי השמן מתחבר בין הפילטר לקרבורטור

מנוע שאוכל שמן מייצר "אדים" בכמות מוגברת והג'יפה הזאת סותמת את הקרבורטור

leeleeann

New member
../images/Emo207.gif חיפוש אחר מוסך לקסטום

אני מחפשת מראות מלבניות ל-TU, כנראה שבלתי אפשרי למצוא בירושלים... (דגש על הצורה המלבנית/אליפסה כי אני ממש לא רוצה את העגולות שאפשר לקנות). איפה יש מוסכים בת"א שכדאי לגשת אליהם עבור מראות כאלה?

leeleeann

New member
../images/Emo51.gif

עוד מישהו המליץ לי עליו כעל הכתובת הנכונה, אז אנסה לפנות ת' זמן בקרוב לטיול לת"א

leeleeann

New member
יודעת גם יודעת, אבל...

אם אני עובדת משרה מלאה פלוס, אין לי אפשרות לרכוב לת"א על כל דבר קטן

למעלה