חיפושית

jeans74

New member
מה כדאי להחליף בהורדת מנוע + גיר

שלום לכולם, אני בעיצומו של החלפת גיר. המנוע כבר למטה, הגיר הבא בתור. השאלה היא מה כדאי להחליף אם כבר הכל בחוץ? אשמח לעצות של מה לקנות על מנת שאקנה את הכל לפני ההרכבה מחדש. תודה!

shsh35

New member
תושבות גיר, גומיות חום למנוע ,החלפת שמן גיר

החלפת גרמושקות אם צריך , החלפת מחזיר שמן מנוע ,בדיקת קלאץ' ,ניקוי הקולר שמן בלחץ אוויר או במסיר שומנים והחלפת האטמים שלו.(הוא יושב מתחת לבית המניפה). אני הייתי מחליף בוקסה של הסטרטר בגיר היא עולה גרושים אך מחייבת הורדת מנוע לצורך החלפתה. כל מה שכתבתי זה למנוע בעיות בעתיד ורוב הסיכויים שלא תצתרך להחליף בכלל -לשיקולך.

shsh35

New member
כדי להחליף אותה דופקים עם פטיש גומי את החדשה

אתה מכניס את החדשה בדפיקה עם פטיש גומי ואז הישנה יוצאת מהצד השני. אם המנוע בפנים לאן הבוקסה תצא? אשמח לשמוע איך אתם מחליפים את הבוקסה מנחושת כאשר המנוע מורכב!

שי, בעזרת מברז . מבריזים את המברז לבוקסה כמה

כמה כריכות כדי שיתפשס טוב ואז מושכים החוצה. כמובן שהבוקסה הישנה הולכת לזבל אחר כך.. ואז מכניסים פנימה בוקסה חדשה רק צריך לפרק את הסטרטר קודם כמובן. כדאי גם להכניס סמרטוט כדי למנוע נפילת עצמים לבית הקלץ'..

shsh35

New member
בשביל פחות מ50שקל לבוקסה הייתי מחליף שהמנוע

הייתי מחליף שהמנוע בחוץ במיוחד גם הגיר בחוץ אז זה כמה שניות החלפה שתמנע תקלה בטבעת למשך כמה שנים טובות .. טוב לשמוע על השיטות האלו למרות שיש יותר סיכון ועבודה קשה יותר..

k0biX1303

New member
להוריד מנוע סוג 4 לא קל כמו סוג 1

לכן יש פעמים ששוה לתת עבודה קצת יותר קשה מתחת לאוטו . עבדתי כמה פעמים בחיי על סטרטרים של טרנספורטרים . ובכל הפעמים היה עדיף לעשות את העבודה הזו כשהמנוע על האוטו.. בחיפושית כשהיא על ליפט אותו סיפור.

רובאן

New member
הכי קל. נוסעים לבני. יש לו כלי שהוא

עשה לבד. בלי להוריד מנוע, 15 דקות עבודה ויש בוקסה חדשה במקום!

enigma101

New member

למעלה