חיפושית....

חיפושית....../images/Emo15.gif

שלום לכם..... אההה... יש לי שאלה בנוגע לחיפושית, אבל אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים. למען האמת אני דיי בטוחה שזה לא הפורום המתאים... <יש פורום חרקים ?!?> אבל שווה לנסות.... הערב מצאתי על מיטתי את החיפושית הזאת
בערך... היא דיי דומה לה... היא הייתה ממש זוהרת !!!!!!!! וממש נכנסתי להיסטריה... טוב, אז תדמינו את החיפושית הזאת
רק שהגוף שלה בצבע ירוק זוהר (?!?) והראש בצבע כתום זוהר (?!?) איזו חיפושית זאת ?! ואיך לעזאזל היא הייתה יכולה להגיע אליי למיטה
מישהו מכם גם חובב חרקים והוא יכול לעזור למישהי מפוחדת ובהיסטריה.... תודה... ואני מרשה לכם לצחוק עליי אם זה לא הפורום המתאים. <וזה לא הפורום המתאים
>

salingre

New member
באמת לא הפורום אבל...

תנסי באקוטיק פטס בפורום חרקים www.exoticpets.co.il

יעל...

שלום יעל, אני מנהל פורום חרקים באקזואיק פטס. החיפושית ששלחת בתמונה לא קיימת בארצנו. אני רק יכול להעריך שמדובר במין דומה ממשפחת Scarabaeidae (תת-משפחה Rutelinae). אלה חיפושיות יפות מאוד ובלי תמונה של החיפושית עצמה לא ניתן להגדיר אותה. תראי את עצמך ברת מזל שכן חיפושיות אלה נחשבות בעיני רבים לתכשיטים של הטבע. את מוזמנת להכנס לאתר שלי, מגדיר פרפרים וחיפושיות ישראל (ואחרים) שאני בונה בעמל רב. יש שם מינים רבים שלא מופיעים בספרות כך שיש סיכוי שתמצאי שם את החיפושית הזאת. אם היא עדיין ברשותך אשמח לדעת שכן אני מחפש מינים חדשים לאתר (יש בארץ 3000 מינים של חיפושיות כך שהעבודה רבה מאוד). אין מה לפחד מחיפושיות, הן לא עושות שום דבר רע. חרק יפה ומעניין. מקווה שעזרתי קצת ותודה ל-Eckoboy שהפנה את תשומת ליבי לשאלתך.

salingre

New member
החיפושית שבתמונה לא קיימת

בארץ -אבל חיפושית ירוקה כזאת-אני ראיתי מליונים מעופפים בקיץ שעבר באיזה קיבוץ בצפון שישנו שם

כנראה שמה שאת ראית היא קרובת

משפחה של זאת בתמונה שמצאת. לפעמים ההבדלים בין התתי מינים השונים הם כל כך קטנים שרק מומחים יכולים להבדיל בהם וגם זה בעזרת שימוש באמצעים שונים.

לדעתי מדובר על נחושתנית קוצים

(בכלל סוג של זיבלית) בגלל הכתם האדום-כתום שיש לה ומשתנה בהתאם לכיוון האור. עכשיו זו העונה שלהן, בדיוק שלשום מצאתי כמה...

salingre

New member
כאלו ראיתי שנה שעברה בקיץ

באיזה קיבוץ -מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!! עפים בכול מקום

למעלה