חיפושית עם SUNROOF

dejavu

New member
חיפושית עם SUNROOF

לפניכם חיפושית SUPER BEETLE ´74 מנוע 1600 מקורי (AD) ו SUNROOF מקורי VW... מישהו ראה כאלה בארץ???

© DrorZi

New member
היחידים שראיתי הורכבו בארץ

ואף אחד מהם לא כזה ראיתי אחד שנפתח לאחור (כמו זה) אבל נלקח מרכב אחר ונעשתה עבודת פחחות לישר את הגג כדי שהוא יתאים.
דרור זי.

zxram

New member
כן אבל לא אורגינל

היה לשכן שלי לפני איזה 5 שנים אמריקאית שהיה לה סאנרוף אבל הוא היה חרא ודלף ממנו מים , ובכלל זה לא היה נראה טוב על האוטו. אני יודע אבל על חיפושית שיש לה סאנרוף ענק באנגלית קוראים לזה "ראג-טופ" וכאלה יצא לי לראות בארץ, הגג הזה נפתח מהחלון הקדמי עד החלון האחורי.

dejavu

New member
ראג טופ

RAG TOP זה כמו סאן רוף רק שהוא מבד ויותר גדול... גם אני ראיתי כאלה, אין הרבה מקוריים, הרבה עושים את זה בארץ וחושבים שיש להם חיפושית קבריולט... אז כנראה שהחיפושית הלבנה הזאת עם הסאן רוף היא משהו נדיר, בקרוב מאוד אני קונה אחת כזאת בלי תויות רישוי ישראליות כי הביאו אותה מאנגליה והבעלים המקורי של הרכב עזב את הארץ ונטש את הרכב אז אני יצטרך להשיג לה רשיון במשרד הרישוי ולעשות טסט... לכן שאלתי אם מישהו ראה, כי אם זו חיפושית עם סאן רוף מקורי שיש בכל פינת רחוב אז החיפושית שאני רוצה לקנות לא ממש שווה את המאמץ... אבל אם היא משהו נדיר, אז בהחלט שווה השקעה...

zxram

New member
איזה כיף לך

למה אני אף פעם לא נופל על מציאות כאלה??????????? אני אישית הייתי לוקח את הגג ושותל אותו בחיפושית שנוסעת תגיד לי ולא הבחנת במשהו חריג בחיפושית מאנגליה הזאת??? הגה בצד ימין או משהו בסגנון??? נראה לי שז אמור להיות גם דגם יותר מפואר עם מנוע גדול יותר,תבדוק את זה

dejavu

New member
כן

מנוע 1600CC דגם AD יציאות כפולות זו באמת חיפושית SUPER BEETLE עם סאן רוף מנוע 1600 דש בורד שונה מהגרמניה שלי (גדול יותר) מתלים של אמריקאית ומקפרסון מקדימה...

kobix1

New member
אפילו

אפילו בעין בלתי מזוינת ניתן להבחין בסאן רוף מקורי ובין סאן רוף לא מקורי תבדוק את החיבורים של הגומיות לפח עצמו תבדוק את המנגנונים סביר להניח שאם זה מקורי מוטבעים עליהם סימנים כאלה קטנים של vw תמשש בחוזקה את החיתוך מבעד לגומיה ותראה אם אתה מרגיש בליטות או סימנים של חיתוך לא ישר מה שהגרמנים ימח שמם לעולם לא יעשו! לא צריך להיות מומחה לחיפושיות כדי להבחין בכל הדברים האלה!

kitt

New member
לדודה שלי היתה חיפושית 1303 שנת 73

עם SUNROOF מקורי (הרכב היה בייבוא אישי).

KiCKAs5

New member
אין כאלה

זה באמת נדיר ... לא ראיתי כאלה בארץ בכלל לאיזה חבר שאני מכיר היה לאבא שלו כזאת , אבל ברומניה

Joe Bugin

New member
יש אחת למישהו שמגיע למפגשים

היא בצבע כסף וכל השאר אותו דבר רק שהיא חצי אוטומט.

למעלה