חיפושית למכירה

peterhahaha

New member
חיפושית למכירה

שנה 72 גרמנית צבע חדש ירק מטל האוטו במצב מצוין 184000 ק"מ בלבד!!!!!! יד שניה קניתי אותו מזקן ששמר עלו טוב טוב מאד האוטו אספנות שזה זול לתחזוקה שלו המחיר שאני דורש הוא ---> 17000 ש"ח

RamN

New member
יש לי חיפושית גרמניה למכירה

שנת 73 ....צבע חלודה....בלי טסט ובטוח...אני דורש מכיר שווה לכל נפש 90,000$ בונא חי בסרט זה!

ToL ToL

New member
גם לי...

יש חיפושית שנת 2002 צעצוע ואני דורשת עליה 2,000,000$ מחיר אחרון אין מה להתווכח בכלל אה.... כן והיא גם קבריולט שחורה.....

Chin Chin Man

New member
אני לא מבין ...

מה אתם צוחקים עלייו .... אז הוא הגזים למה להתנפל ... לכו דעו אולי המנוע מצופה זהב או משהו .... לא יפה ללעוג לאנשים ... אולי הוא בן אדם מבוגר ... לא במקום ... אחי בהצלחה למצוא קונה - אולי תבוא איתה למפגש ותראה לנו מה יש לך להציע ... אולי תקסים כמה מהמבטים ....

roni marino

New member
בהצלחה

היי פטר ( ?? ) כל מה שאני יכול להציע לך זה להגיע למפגש ולשמוע כל מיני עצות מבעלי הניסיון כך תוכל לקבל אומדן מסויים לגבי ערך הרכב . בכל מקרא , תחשוב ככה שרוב האנשים שיבואו לקנות ממך את האוטו יתעניינו במצבו הכללי של האוטו . כלומר פחחות ומצב מכני מספר הידים יכול להוסיף אבל תאמין לי הייתי מעדיף מנוע אחרי אוברול עם 0 ק"מ . בהצלחה . נ.ב - בלי שום קשר למכירה או קניה , אתה מוזמן לבקר במועדון .

kobix1

New member
אמת בפרסום כנסו!

ברשותי גרמניה שנת 74 יד שניה אצלי! עם 77 אלף קילומטר בלבד ושאלתי היא כיצד יתכן שאני דורש עליו רק 4000 שקל? לאן נעלמו לי 13 אלף שקל???

למעלה