חיפושים אחר חנות
היי לכולן ולכולם (יש פה ייצוג של המין הגברי בכלל?)
אני לא יודעת אם הגעתי למקום (לפורום) הנכון, אבל נראה לי שאם בשופינג עסקינינו ואני מחפשת חנות מסוימת, אז אני כנראה במקום הנכון
אז ככה: אני בעצם שואלת בשביל אמא שלי. לפני שניםםםםם היא קנתה שני מעילי עור בחנות בקניון הזהב בראשון לציון; חנות של בגדי עור בלבד (עד כמה שידוע לי). לפני כשנה הגענו לקניון הזהב והחנות ההיא כבר לא היתה שם. מאז אני בחיפושים נואשים אחר מיקומה החדש של החנות.....
כבר הודעתי שאני מוותרת, שנשבר לי תכל'ס... ואז אמא שלי, כמו כל אמא יהודיה שמכבדת את עצמה ומכירה בכוחם של רגשי אשמה/מצפון, אמרה שהיא רוצה מעיל עור במתנה ליום ההולדת. נו מה, אני אסרב לאמא? ועוד בכל מה שקשור ליום ההולדת שלה??
אז החיפושים ממשיכים.... רק שהגעתי למבוי סתום ואני לא יודעת איך להמשיך מכאן. זה מה שגיליתי בינתיים: החנות נקראת "ריבק ליין" (RIBAK זה מה שכתוב על התווית על שני המעילים שיש לה). מצאתי ברשת "ריבק ליין" בירושלים ובראשל"צ. התקשרתי לשני מספרי הטלפונים. בראשל"צ המספר לא מחובר (מובן... כי זו כנראה החנות שהיתה בקניון הזהב), בירושלים מישהו ענה לי ואמר לי שאכן היתה במספר הזה חנות בגדי עור אבל שהם כבר לא שם. באופן הזוי לחלוטין מצאתי קישור כזה: http://www.zoomer.co.il/ShopAbout.aspx?ShopId=NAA5ADMA נראה לי שלא היה ולא נברא כזה דבר.... אבל אולי אני טועה. אני לא מבקרת בקניון דיזינגוף לעיתים תכופות, אם בכלל.. אני יודעת שלפני הרבה מאוד שנים הבגדים של ריבק נמכרו במשביר לצרכן בקניון אבנת בפ"ת אבל גם משם הם נעלמו לפני הרבה מאוד זמן. עוד גיליתי שהליין בניהולם של אמנון ועודד ריבק. אפילו גיליתי שהם היו מעורבים באיזושהי תביעה משפטית מול בנק הפועלים ושבאיזשהו שלב הם התכוונו לרכוש את רשת המשביר לצרכן. מישהו/י מכיר/ה? למישהו/י יש רעיונות נוספים כיצד למצוא את החנות הזאת? נ.ב. אני יודעת שמדובר בנושא רגיש... בגדי עור, המתת חיות בשביל אופנה וכו'... אני לא רוצה שההודעה שלי תהפוך לשרשור של "בעד ונגד", צעקות וזעקות לכאן או לשם, כי לא זו מטרתי ולא זה רצוני. אמא שלי ביקשה, אמא שלי רוצה, היא ילדה גדולה וזכותה. אני לא מביעה את דעתי בנושא בכוונה, כי - שוב - אני לא רוצה להפוך את זה לדיון כזה. אז אני מבקשת - רק תגובות ענייניות.
מראש
היי לכולן ולכולם (יש פה ייצוג של המין הגברי בכלל?)