חיפוי קיר במטבח

Bluewave3

New member
חיפוי קיר במטבח

אשמח לרעיונות לחיפוי קיר למטבח ומה הגובה שהייתם ממליצים להעלות איתו. המטבח בתהליך התקנה, התמונות מצורפות. סגנון העיצוב שלנו הוא עיצוב תעשייתי. ארונות המטבח הגבוהים הם בשחור מט(כרגע יש עליהם מדבקה מבריקה) והנמוכים כולל האי בפורניר אלון שטרייף. יותקנו ידיות מתכת שחורות. השיש שבחרנו הוא שיש למינם בצבע בטון בהיר (תמונה מצורפת). אנחנו עולים עם השיש עד גובה החלון ומחפשים פתרון לחיפוי מעל זה. חשוב לציין גם שבאותו החלל נמצא הסלון, פינת האוכל והכניסה.
אחת האופציות היתה קיר בריקים עד הוויטרינה אבל אנחנו לא בטוחים שזה יתאים. בנוסף, גובה הקיר הוא 3 מטר. תודה רבה!

חופית87

New member
אע"פ שרואים היום בריקים בכל בית ובכל סגנון

אם יש סגנון שהם באמת מתאימים לו (ומשם הם מגיעים) - זה הסגנון התעשייתי.
אבל לא הייתי הולכת על בריקים בהירים ומהוקצעים מדי, אלא על משהו "גס" גם במרקם וגם בצורה, לא 'אלגנטי' כמו רוב הבריקים שעושים היום.
צריך לברר מבחינת ניקיון - הבנתי שעושים לזה סילר, וזה אמור להקל על העניין - המעצבות כאן ודאי יודעות כמה הסילר הזה אפקטיבי.
הוספתי לך כמה דוגמאות של מטבחים כאלה - אין ספק שזה בהחלט סגנון מיוחד במחוזותינו שטופי הלובן, ואני אוהבת את הסגנון התעשייתי מאוד - אל תפחדו ללכת על זה עד הסוף - לדעתי תחפו את כל הקיר, ואפילו מומלץ להיכנס עם החיפוי מעל הארונות העליונים - זה מראה דרמטי - זה חלק מהעניין.
אם מבחינת ניקיון זה בעיה לשים בריקים מאבן כחיפוי על הקיר הזה - תמיד אפשר בריקים לבנים מקרמיקה, עם רובה אפורה או לבנה (אבל אם עושים את הבריקים האלה - אז לא להניח אותם מעל הארונות העליונים) ולשלב על קיר אחר קרוב בריקים מאבן (הוספתי לך גם דוגמה כזו).
תתחדשו ותהנו.

Bluewave3

New member
חופית87 - תודה רבה על התשובה המושקעת! אשמח לעוד רעיונות

אני מאוד אוהבת את כל התמונות, זה בדיוק הסגנון הרצוי. חשבנו בכל מקרה לעשות קיר בריקים בסגנון הזה אבל יכול להיות שזה יהיה בקיר כניסה, או אולי גם שם וגם בקיר של המטבח. לא סגורים עדיין ולכן נשמח לשמוע עוד רעיונות לחיפוי קיר המטבח.

מרי פופ

New member
בדיוק סיימתי מטבח כמעט זהה לזה עם קיסר בטון... אלון ושחור...

זה החיפוי שבחרתי לו עם הלקוחות, אבל גם בריקים ייתקבלו יפה.
אני לא מגדירה את הסגנון הזה כתעשייתי, ביננו זה לא ממש...

למעלה