חיפוי קיר במטבח

איתן555

New member
חיפוי קיר במטבח

או קיי, אז בהמשך לשאלה מהפעם הקודמת: [URL]http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/720/182015818/%D7%A2%D7%A9%D7%95_%D7%96%D7%90%D7%AA_%D7%91%D7%9E%D7%95_%D7%99%D7%93%D7%99%D7%9B%D7%9D/%D7%A2%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%91_%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9D[/URL]

אנחנו מתלבטים בין מספר חיפויים (מצורפים בהודעות המשך), לאזור שמעל השיש: רצינו לדעת:
1. האם הם עושים את העבודה? כלומר אכן יוסיפו חום, ויתאימו לחלל?
2. אם כן, מי מהם עדיף?
3. האם העובדה שהצבע שלהם שונה מצבע העץ של פינת האוכל (אלון מבוקע) יהווה בעיה?
3. האם יש בעיה באריחים שהמרקם שלהם לא חלק, והם מכילים שקעים וחריצים? הבנתי שחריצים אלו נוטים להתמלא בלכלוך במיוחד באזור של השיש וקשה מאוד לנקות אותם. האם זה נכון?

תודה

חופית87

New member
אין שום בעיה עם העובדה שהחיפוי שונה

מפינת האוכל, או מכל דבר אחר, אם זה משנה - לא צריך להתאים את הכל להכל להכל.
חיפוי אכן יכול לחמם את האווירה - אבל לא האופציות שהעלית.
האופציה הראשונה לא קשורה בשום מצב או צורה למטבח הלבן שלכם - זה ייראה ממש כמו נטע זר במטבח הזה.
החיפוי השני - פשוט לא יפה, ובטח לא מחמם.
מה שכן, המטבח מעוצב בצורה כל כך "בטוחה" ובנאלית - שאפשר בהחלט להקפיץ אותו עם מגוון רחב של חיפויים שיחמיאו לו.
רוצים לחמם - תכניסו צבע. הדבר הכי צבעוני כרגע בבית שלכם - זה הסבון כלים הצהוב.
לא יודעת מה לגבי כל האריחים - אבל מניסיון - אריחים מט, עם מרקם מחוספס, כמו במטבח שלי - סיוט מתמשך לנקות!

קרן1003

New member
ועוד בנושא המטבח שלנו...

מרי פופ היקרה ושאר המעצבות...
ראשית המון תודה על כל ההמלצות הטובות. למדנו וישמנו הרבה בעקבות הפורום!
אנחנו מאוד מתלבטים בבחירת החיפוי במטבח שלנו....
מעונינים להכניס צבע אבל מאוד חוששים להפוך את החלל לצבעוני מדי ביחוד בשל העובדה שהמטבח נמצא בחלל אחד עם הסלון.
בסלון יש לנו תמונה מפוקסלת של ונגוך- מאוד צבעונית- ושלל כריות צבעוניות (איתן העלה את התמונות של הקירות בסלון/מטבח).
נשמח לקבל הצעות לחיפוי שיכול להתאים - ולהכניס צבע תוך התחשבות בשאר החללים... מודה אני טיפוס סולידי!!!!
ראינו חיפוי בריקים בצבעים בגוונים שונים או חיפוי פרקט דמוי עץ במספר גוונים שנראה מקסים אבל מאוד מזכיר לי את התמונת ונגוך המפוקסלת שלי (ריבועים צבעוניים. שנמצאת ממש מול חיפוי המטבח......... נראה לי צבעוני מדי..

מה דעתך? האם צריך להפריע?
האם חיפוי בגוון אחד או במספר גוונים מאוד קרובים יכול להתאים לדעתך?

בקיצור אשמח להצעות/ הארות
שוב תודה
קרן

למעלה