חיפוי בכביש מספר 1

YuvaLeob

New member
חיפוי בכביש מספר 1

שלום היום בבוקר עברתי בכביש מספר אחד וראיתי כי מגשר הרכבת ליד נתב"ג ועד חצי הדרך לתל אביב שפכו חיפוי זפת והפכו את הכביש לנוח "לרווחת הנוסעים כמובן". לפי דעתי נעלמו 2 תשתיות של מצלמות גטסו מתחת לחיפוי. האם זה לא אמור להפריע למדידת ההשראות של הגלגלים? יש לי הרגשה כי כל התשתיות יעלמו בקרוב באורך פלא כך שלא יהיה ניתן לדעת היכן הם ממוקמות בכלל. לפי מה שמיצו פירסם, המצלמות הללו קטלניות למרחוק באיכות התמונה שהם מפיקות כך שלא תהיה להם בעיה לתפוס כל "פורע חוק" למרחוק. תגידו שלא דואגים לכם ולנוחיותכם בכבישים.

noki4

New member
באיזה מרחק מהמצלמה עצמה נמצאות טבעות התשתית

הללו?, כלומר עד איזה מרחק מהמצלמה עצמה צריך לשמור על מהירות נמוכה?.

YuvaLeob

New member
לפי דעתי

לפי דעתי המצלמה יכולה להיות במרחק של 100 מטר לאחור או לפנים. אבל נראה לי שמיצו יכול לתת פרמטר מדוייק יותר.

עומר TT

New member
מאיפה הבאת את זה?

הצילום חייב להיות בסמוך למדידה, כי אחרת קיים הסיכוי שבמהלך אותם 100 מטרים מישהו יעקוף את אותו רכב שצולם, למשל, או אפילו יותר בסיסי - שהוא יחליף נתיב, או שהוא ישנה את מהירותו, ואז לפי חישוב הזמן-מהירות-מרחק יצולם רכב אחר. יש שרטוט מדוייק של מיקום הטבעות ביחס למצלמה בסקירה שמיצו פרסם בפולגז.

NeeD 4 SpeeD

New member
תגידו , מה יש לכם , השתגעתם לגמרי ?

למה לחפס את הפסים בכביש ? יש פאקינג עמוד עם מצלמה בצד הכביש , בדיוק כמו העמודים של היום . רק צורת הדריכה של המצלמה שונה (פסים במקום רדאר) . הרי לא חיפסת את הרדאר עם "משקפי רדאר" נכון ? לא , המצלמה לא ממוקמת 100 מטר אחרי הפסים , היא מצלמת מיד אחרי שעברת את הפס השני .

erezb1

New member
מחפשים כי זה מה יש עד כה

כדי ללמוד מיקומים לפני שמתחילים לצלם. שמעתי על רוכבים עם ספריי ורוד וכשרון לציורי רחוב... .

noki4

New member
המצלמה לא נידרכת כשעוברים לידה, היא נידרכת

ומצלמת אחרי שעברת אותה והגעת לפסים/טבעות , מה שזה פסי/טבעות ההפעלה הללו נמצאים רק אחרי המצלמה ולא לפניה, השאלה איזה מרחק הם אחריה, אני חושב שהשאלה הראשונה שלי הייתה ברורה.

erezb1

New member
לא לזה התייחסתי בתשובה שלי

אלא ל NeeD 4 SpeeD אבל אם אתה שואל אז אין לי מושג.

menyroth1

New member
בנוסף למה שאמר ניד 4 ספיד

יש עמוד כמו היום , רק שהיום הוא בגובה 3 מ' והחדשים יהיו 4 מטר , יש מצלמה כמו היום , עם קופסא כמו היום . על המצלמה יש עוד שתיים שלוש מצלמות אבטחה (למניעת אנשים שרוצים להזיק לה ) כלומר זה בולט יותר מהמצלמות של היום בהרבה . אל תחפש כל מי שחתך את הכביש מכל סיבה שהיא .

noki4

New member
בהמשך למה שניד 4 ספיד אמר

אז מדידת המהירות לא נעשית ליד העמוד אלא על טבעות כבל האינפורמציה שטמון בכביש, והטבעות הללו נמצאות אחרי העמוד, אם תתייחס לעמוד כאל נקודת המדידה אתה תופתע לגלות שצולמת מכייון שהמדידה נעשית אחרי העמוד רק שאיני יודע באיזה מרחק ממנו.

menyroth1

New member
בהמשך למה שאמרת

אתה רואה את העמוד ממרחק של 1/2 ק"מ בערך לפני המדידה . והכבל יישאר על הכביש גם אם תוריד את היד מהמצערת . ואני מקווה שאתה לא מתכוון להסתובב עם רולר ולמדוד הייכן בדיוק אתה לא אמור לדרוך .

noki4

New member
יופי , אז עכשיו אני יודע שאני צריך לשמור על

מהירות נמוכה חמשך חצי ק"מ אחרי עמוד המצלמה, אז בשביל מה היה צורך בכל ההתחכמות וההתנשאות שהיתה כאן.

NeeD 4 SpeeD

New member
אם השאלות שלך , עדיף שתשמור על מהירת נמוכה

עד שתגיע ליעד
שוב פעם , נחזור לצלמת הרדאר הרגילה , גם היא מצלמת את הרכב מאחורה . האם אתה יודע באיזה מרחק בדיוק מהעמוד היא מצלמת ? יוצאים ממנה קרניים ? בקיצר , סע רגוע מהעמוד + 20 מטר אחריו , יהיה בסדר .

למעלה