חיפוי אבן

חיפוי אבן

כמה עלות עבודה (מחיר למ"ר מרובע) של חיפוי אבן לגדר חיצונית, חזיתות וארובה. עבודה הכוונה כולל חומר ולמעט האבן

שאלה למיסטר 500 ולבינא

נאמר לי שבמחירון דקל המחיר לחיפוי אבן כולל חומר שחור וללא האבן הינו 300 ש"ח למ"ר. זה לא 90. האם הפער נכון או אי הבנה.

mister500

New member
לא מכיר ..

לא מכיר את מחירון דקל..אבל אני מכיר את מחירון עבד מכפר בצפון שעוסק בחיפוי אבן

מחירון דקל לא רלוונטי

למי שבונה לבד. זה מחירון לקבלנים ולגופים שרוצים להעריך עלויות ולא לפרטיים. 90 ש"ח נראה לי זול מדי אבל אם מיסטר אומר, כנראה יש לו את הנסיון. איזה חומר אתם רוצים?

תשובה למיסטר 500

תוכל להעביר לי פרטים של רצף ומי שעוסק בחיפוי אבן?? האם המחיר כולל רשת?? לבונה בכיף - אני עוד לא החלטתי איזה אבן - כנראה חברון

mister500

New member
לא

המחיר לא כולל רשת , עבודה בלבד ..והוא לא רצף..הוא עוסק אך ורק בחיפוי אבן . אתה רוצה לשים אבן חברונית כחיפוי ?? תתייעץ שוב עם מי שהמליץ לך. אבן לחיפוי היא בדרך כלל אבן ירושלמית ,או אבן ג'מעין ...וסוג מסויים של אבן כורכרית ( במקרה של אבן טבעית)

ש ג ה

New member
מה רע באבן חברון?

ומי זאת בכלל? אני שואלת (ותענה) מפני שהבנתי שהחיפוי אצלנו יהיה אבן חברון...קבלן מפתח (אם אתה זוכר את הכלכלן ממדד תשומות הבניה
)

mister500

New member
זה לא עניין של רע או לא

אבן חברון דורשת תחזוקה , וחשופה לפגעי מזג האוויר ..יותר מאבן ירושלמית או אבן ג'מעין למשל.. שהיא אבן קשוחה יותר ולא דורשת תחזוקה מיוחדת . ואם החלטתם חברונית...אחלה.

שאלה למיסטר 500

האם היית ממליץ על רשת או הדבקה בבית חד קומתי ובגדר חזיתית??

isi5

New member
אבן חברון

היא אבן חלשה יחסית . אם חוצבים אותה מעומק ההר היא לבנה ויש בה מעט סדקים למילוי בדבק שיש . אבל אם היא מחומר רע , שזה אומר קליפת ההר אזי האבן קצת ורדרדה והיא מלאה בדבק שעם הזמן יראה רע . ודאי ! גמעין לעומת זאת , זו אבן מאוד חזקה ולא משתנה . את יכולה לראות בתים שבנו לפני 10-15 שנה באבן הזו ... והיא כמעט ולא שינתה את גווניה . היא חזקה יותר נידמה גם כשמדביקים אותה . בדקתם אבן כורכר ?

למעלה