חיפוד מחשב נייד

ranb65

New member
חיפוד מחשב נייד

אני מחפש מחשב נייד במחיר עד 7000 ש"ח שימושים ללמודים אינטרנט וגם אני גימר בלב ובנשמה שזה שימוש נוסף חשוב :)

Jan22

New member
משחקים כבדים ? גרפיקה מקסימלית ?

שאתה אומר משחקים בכל הנוגע למחשבים ניידים ,אפשר להתחיל ב7K ולסיים איפשהו באינסוף ; מספר פרמטרים חשובים : כרטיס מסך בעל זיכרון ייעודי - NOT SHARED - של ATI/NVIDIA ; זיכרון פנימי 1GB DDR II 533MHZ ומעבד מהיר . אולי תחשוב על לקנות מחשב נייח ,כי במחיר של 7K אפשר להשיג נייח מאוד חזק !!

ranb65

New member
משחקים הכי כבדים

המחשקים הכי כבדים ועדיפות לגרפיקה מקסימלית יש לי מחשב נייח מאוד חזק יש לי כמה בעיות המחשב הנייח בבית של ההורים ואני גר לבד ואין לי מקום למחשב נייח שמה.. ואני לא מבין במחשבים ניידים :) עד עכשיו שחיפשתי כול מיני מחשבים לא ראיתי מסך בעל זיכרון ייעודי - NOT SHARED - של ATI/NVIDIA

Jan22

New member
זה לא תמיד מצויין מפורשות- "ייעודי"

משחקים הכי כבדים לא תוכל להריץ על נייד של 7K ,אולם תוכל להריץ משחקים סבירים ; כרטיסים מסך בעלי זיכרון SHARED כגון GMA של אינטל ; כרטיסי מסך בעלי זיכרון ייעודי כגון ATI X600,X700 ומעלה . אם אתה מתכוון לשים דגש על משחקים - כרטיס מסך ייעודי של ATI מומלץ X600 ומעלה עם זיכרון פנימי של 1GB ! כנס לZAP - יש שם מספיק ניידים שתוכל להתרשם מהם . בהצלחה !

bar666xp

New member
המלצה תעשה חיפוש באתרי השוואות מחיר

תראה מה אתה יכול לרכוש ב7000ש"ח... בכ.מסך לרוב מופיע במפרט SHERD על אלו שאינם בעלי זיכרון אצמעי. והמצלה נוספת אחרי שראית את הדגם באתר השוואת מחירים לבדוק את המפרט באתר החברה. יש כמה דברים שאתה צריך להביא בחשבון ברוב ככל המקרים ביצועים באים על חשבון זמן סוללה כך שלפעמים עדיף מעבד או מעבד גרפי חלש יותר על חשבון זמן עבודה במיוחד שהוא מיועד גם ללימודים. כמו כן אם יש את האפשרות להמתין כמה חודשים (מדברים על כחודשיים בAMD לדוגמה על הוצאת הסוקאת AM2) דבר שסביר יגרום לירידת מחירים של המחשבים הקיימים היום. בגדול כגימר אני יכול להגיד שאני מרוצה/מסופק עם AMD64BIT CLOWHAMER (הדגם הישן יותר מבין מעבדי ה64BIT) והבחירה ב64BIT היתה לא ביגלל משחקים...וAMD ביגלל שה""מקביל"" אינטלי למחשב הזה עלה כ10000 בלי המסביב לעומתו זה עלה 8000 עם התיק ועוד כל מיניי מיסביב..בלי המיסביב כ7K. כ.מסך ATI MOBILITY RADEON 9700 ו1G זיכרון עוד לא ראיתי משחק שלא עובד עליו או שלא יכולתי לשחק בו כשהאפשרויות הגרפיות על מקסימום.

ranb65

New member
תודה על התגבות

תודה על התגבות אני מתחיל לחפש...

ranb65

New member
לאחר חיפושים רבים

אני מתלבט בין שני מחשבים : http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=2722 http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=2634&catcode=211 מה דעתכם ?

nova

New member
לפוגי'טסו מהירות גבוהה BUS גבוהה

יותר. הוא 533 מגה-הרץ ולא 400 כמו ב-ACER. בנוסף, ההרדיסק של הפוג'יטסו הוא במהירות 5400, ושל ה-ACER לא מפורט, ולרוב זה מעיד על 4200 - כך ששווה לבדוק.

nova

New member
אגב,

7000 שקל זה די מחיר התחלתי למחשבים ניידים בעלי ביצועים גבוהים, יחסית. אם תוסיף עוד 1000 שקל, או אולי אפילו עוד כמה מאות שקלים, תוכל להגיע למחשב שאורך חייו מבחינת ביצועים יהיה גבוה יותר משמעותית. (לדוגמא מחשב עם Dual Core).

למעלה