חיפה

FunkyGiraffe

New member
חיפה

יש קבוצה אחת בחיפה שאותה אני אוהב, איתה אלך באש במים אתן לה את הלב עוד מזמן, מהגן, מהימים של אלין מינטואן [אלין הצטרף 8 שנים אחרי שהייתי בגן והתחלתי לאהוד את הפועל, אבל ניחא] הייתי נוסע באוטובוסים עד קריית חיים ועוד בשביל לראות את הקבוצה שלי עם כבוד עם נחישות עם הקרבה, יו איזה תרגיל! יאללה יא הפועל עם כדורגל מברזיל עם כל הכבוד לברוך ממן וכבוד אני רוחש לו הקבוצה שלי בה.אם.וו והקבוצה שלו דה-שוו קטע קצר שכתבתי מתוך שיעמום על הפועל חיפה כמובן, מבוסס על "ג'רוזלם", מה דעתכם?

חחחחחחח...

אגב בית"ר והפועל חיפה, הסיפור שלי הוא קצת מוזר. בתור נער ממבשרת שגדל עם כל הקסטל סיטי בכיתה, מצופה ממני ללכת עם הזרם הישר ליציע המזרחי אבל עצבנה אותי הערצת היתר לבית"ר ולכן כאשר הם זכו באליפות הראשונה בסאגת ה-2 ב97' החלטתי שאני רוצה גם לאהוד קבוצה, אבל דווקא נגד הזרם החלטתי ללכת על כל קבוצה שהיא לא בית"ר אז הלכתי לטבלה בעיתון ועשיתי אן-דן-דינו, הפועל חיפה הייתה במקום ה-7, באמצע, לכן מין הסתם נפלתי עליה. בשנתיים שלאחר מכן נהיתי אוהד שרוף עם כל המצרכים אבל משחק פעמיים בשנה (נגד הירושלמיות בטדי...) אבל אחרי האליפות החלטתי שחיפה הגיעה לשיא וזה לא שווה יותר ואחרי שהם הודחו ע"י איאקס באופ"א (בכבוד רב! אחרי ניצחון 1-0 באמסטרדם ארינה כולל פנדל מוחמץ של רוסו) הפסקתי לאהוד אותם.

FunkyGiraffe

New member
לך לך אתה!

כל המשפחה שלי מהקריות, וסבא שלי כבר אהד את הפועל זה מורשת... מגיל שלוש אני הולך למשחקים.. למרות שאניגר בכפר סבא וזה סרט

חחחחחחחחחחח באמת מוזר..

אהבתי אתזה שהלכת נגד הזרם.. אבל בכל זאת היית צריך לתת כבוד כלשהו לעיר שלך לא?. ד"א אתה ממבשרת? חשבתי משואבה..!

FunkyGiraffe

New member
איזה שיא ואיזה נעליים

השיא עוד מאחורינו... אני מקווה להתאוששות!

WuTang21

New member
עידו.. אתה יודע כבר את מי אני אוהד

ואין לי כוח להתווכח.. כי אני יודע שאני הולך לנצח !!

RunNGun

New member
אחלה שיר אבל...

יאללה בית"ר
אבל הפועל חיפה is my second best.....

WuTang21

New member
אין לי שום קבוצה שניה !!!

קבוצה זו אהבה !! לא הייתה ולא תיהיה קבוצה שתתשתווה לשלי !!

FunkyGiraffe

New member
לי יש חיבה קטנה בלב לכ"ס ובית"ר../images/Emo13.gif

אבל זה לא מגיע אפילו לשש-עשרית מהאהבה שלי להפועל חיפה אדום עולה

sunshiner

New member
נחמד (חוץ מהקבוצה ../images/Emo3.gif)

אני אוהד את מכבי ת"א ובכלל יש לי חיבה לקבוצות צהובות כי זה שולט! ולספקנים- מכבי עוד תשתפר אתם תראו

WuTang21

New member
אני מקווה בשבילך..

אני גם קצת מקווה בשבילי.. הליגה מתחילה מזה לשעמם אותי.. אין לנו אתגר !! אפסים כל הליגה הזאת !! יש רק אלופה אחת !!

למעלה