חיפה???

All Choice

New member
אני מחיפה!

אני מחיפה, בן 16 נוסע ברוממה ולפעמים בבית בירם וגם ליד התיטרון העירוני. אפרופו גיליתי ספוט ממש טוב בשכונת שער העלייה - בעצם כל השכונה היא סקייטפארק אחד גדול - יש שם מלא קרבים ופאנבוקסים כאלה מבטון וגאפים ויש אפילו כמה קרבים משועבים. ממש ספוט אחושרמוטה.

alexkagn

New member
אני גר בשער העלייה !

אני בן 16 וחצי וגר בשער העלייה. אתה מדבר על הגן שעשועים עם הרמפות והחצי מעגל ? יש שם גם את הספסלים מבטון שהם שחורים משעווה... מקום מצויין- אני מאד נהנה שם. כשעולים למעלה טיפה - ופונים שמאלה יש שם לאדג´ ממש נחמד - לסליידים וגריינדים שונים. אפשר לבוא אליו מ-3 המדרגות שיש שם - וגם הוא מפוצץ בשעווה... יש פה די הרבה אנשים עם סקייט... וקבוצה של סקייטרים שהם ברמה די גבוה- ראיתי אחד מהם מביא דאבל הילפליפ בזמן שהוא קפץ על אחת הרמפות ונחת למניואל. מתי ואיפה נסעת בשער העלייה ?

לALEXKAGN

פעם גרתי בשער העליה אבל אני לא זוכר על איזה גן אתה מדבר תתאר לי אותו יותר ובערך איפו הוא נימצא

All Choice

New member
לפיפליין ו לאלכס.

אני גלב, אני נסעתי רק פעם אחת בשער העלייה כשבמקרה עברתי שם ולא היה שם אף אחד כי זה היה באמצע היום. ראיתי גם את הלאדג´ ואת הקרבים. הם ממש נוחים הבאתי את הספסל בטון הזה כולו ב-K גריינד ממש ארוך ויפה כזה. הבעיה היחידה שאין שם צל. לאלכס: נראה לי מקום ממש פצצות - אני רוצה לארגן שם פעם סשן עם חברים שלי ועוד אנשים, תדבר איתי באייסיקיו 143632637 ואולי נקבע משהו.

למעלה