חיפה

manic_subsidal

New member
חיפה

אני ממש נהנתי, הרבה יותר מבתל אביב .... כרגיל אני יעלה תמונה וייתן לאחרים שיודעים לדבר יותר טוב לדבר רק רוצה להגיד תודה שוב פעם לכל מי שנתן לי להדחף קדימה כל מי שמנע ממישהו גדול מאוד לעוף עלי.. ושוב בקיצור תודה לכל מי שעזר היום ואני ממש ממש מצטער לכל האנשים שהצקתי ונדחפתי להם בפנים ושוב.. תודה לכם

itaikuskus

New member
היום היה הכי טוב

כל מי שהעדיף את she's nubs על green corn, וגרם להם לא לעשות את גרין קורן (לא יודע באמת כמה השפעה הייתה לזה) צריך להפסיק לשמוע פאנק ומיד. וגם להפסיק לנשום.

dweck2k

New member
אני לא מאמין שהוא שבר את הבאס!

פאקינג הפאט מייק הגאון הזה שבר את הבאס שלו על הראש של הגיטריסט (שברח לי השם שלו אבל 20 לחמש בבוקר, אז ראבאק). היה מעולה. דוויק

doh doh

New member
אתה צודק במאה אחוז ואני בז לעצמי על כך...

שגם משום מה עודדתי שינגנו את נאבס אבל חוץ מגרין קורן היו הרבה להיטים שלא נוגנו... אבל מה כבר אפשר לעשות בשעה וחצי הופעה... במיוחד עם הרבה זיוני שכל וצחוקים בין השירים =] צילמתי את רוב ההופעה בבארבי אעלה בקרוב... ואיתי... פעם אחרונה שאני בא להופעה בלי הסקייטבורד שלי!!!!! יא בן זונה! P=

fistook69

New member
יווו!!!

איך שהוא שבר למלווין את הבאס בפנים!$@#! זה היה מטורף!!! לא האמנתי! והוא המשיך לנגן Bottles to The Ground!@~#@

manic_subsidal

New member
הגיע הזמן ללכת לישון..

מלווין אחרי הבס בפנים אפשר להכנס לסקייט(www.skate.co.il/gallery) העלתי לשם קצת תמונות (ממש קצת, נמשיך מחר) מאוד נשמח אם תעלו לשם תמונות שלכם !!! ( כרגע האמת יש עם זה בעיה טכנית קלה, התמונות עולות והם פשוט לא מוצגות בדפים נוספים אבל זה יתוקן ביום יומיים הקרובים... אתם יודעים גרסת הרצה והכל) בכל מקרה כל המעוניין אני גם שם את התיקיה בסולסיק מי שלא יודע איך קוראים לי שם, אני Primus_Sucks הורדה מהנה

VeganFish

New member
לילה טוב גם לך

מונית שרות הביתה אחרי פאב וחוף אם אבסולוט מפצה את ההופעות אבל לא מספיק. אבל פגישה אם חבר`ה כן.

manic_subsidal

New member
העלתי את כל התמונות שהחלטתי לעלות מההופעה של

חיפה + תל אביב.. התמונות שלי מתל אביב קצת מעפנות כי רק בהופעה השניה הבנתי מה אני עושה בדיוק בכל מקרה http://www.skate.co.il/gallery/ ואם יש פה להקה שצילמה או צילמו לה בהופעה אתם מוזמנים לפתוח גלריה לאיזה ארוע שאתם רוצים דרך ה לוח ארועים של האתר שוב פעם בבקשה בבקשה תעלו תמוונת משלכם , כי בשביל זה האתר קיים!

Pig Latin

New member
לא יודע מה איתכם

אבל אחרי שנים הרגשתי סוף סוף שאני נמצא בהופעת פאנק. אין לי מילים לתאר את מה שהלך אתמול.

Pig Latin

New member
מה היה הסונגליסט בחיפה ?

אם מישו זוכר אני אודה לו מקרב לב

assafp27

New member
יש למישהו אולי תמונה של פאט מייק קורא לי שרמו

שרמוטה בהופעה בחיפה? נו, זה עם התמונה עם הציצים של "וויט טראש" שהעבירו לו באמצע ההופעה? אני ממש אשמח לתיעוד של הרגע המרגש הזה.. טל

manic_subsidal

New member
כן יש לי משהו....

הייתי עסוק גם בלהסתכל על ההופעה ולא רק בלצלם אז יש לי משהו אבל פה התמונה היא אצל אל ח'פה,

assafp27

New member
המון תודה! אם יש למישהו עוד תמונות אני ממש

אשמח, זה היה אדיר, אף פעם לא שמחתי כל כך שקראו לי שרמוטה..

למעלה