חוץ מזה כריסטיאן נפתח ובשרלה ואוליבר וקרולה חביבתי עוברת לצד השני של הרחוב איפה שהיה 2 סוכר.. ותעבוד בקונספט שונה 8.00-12.00 ארוחות בקר של מישהו אחד 12.30-17.00 קרולה שלנו כולל הכל. אתמול אכלנו קונפי סלמון אני על במיה והוא על קישואים עם יין ו2 קינוחים שתיה קלה קנקנן ובקבוק ואנטיפסי 120 שח והיה נפלא. מיצמיצ.. אז זה אומר שתגיעי לחיפה??????????. שווה להעיר את העיר.. חחחחחחחח
ונחכה לך. חוץ מזה אם ראש העיר פה יתחיל לסייע יהיה פה לפחות כמו נמל תל אביב.. ולגבי הנמל 24.. המקום מדהים מתוכנן כטירה מטוסקנה.. נתן פייביש עיצב לפני מספר שנים.. החברה מרסיטל לקחו.. ו.. שבוע הבא אני (חושבת) שאני בטעימות אז אס]פר לך. התפריט נקרא טוב. רק שאסור לי... להלשין.
ולא קיבלתי אישור של גיא או רן.. אם תרצה אבקש מהם היום אחה"צ.. הם עדיין בהכנות עם הצוות והמלצרים ומתחילים התאמנויות השבוע. התחילו בעצם. תפריט היין שלהם גם מוכר לי. הם הלכו על מגוון. ובעיקר.. הם ממש ממש ממש מכירים את החיפאים.... שזה יתרון ענק.
לך ממש אין גבול.. את יודעת.. מי עוד יושב איתי ב3 לפנות בקר לשתות קפה ולחסל עוגות בגינה??? חחחחחחחחחחחחחחחחח את צריכה הזמנה??????? תביאי את נלה.. שהיא לא נטע לי או נטלי.. ויאללה.. נעשה מפגש דמקות. הולך?? רוי ישמח.. ואני עוד יותר. ואני מנסה מותק.. כרגע פרויקט השוק הוא שמריץ אותי... אני מאוד מקווה שיצליח. ואז יהיה מדליק. רפואה מהירה.. 100 דקות ממך.. נכון??