חיפה-מנצ´סטר מי? מי משלה את עצמו שיש להם סיכוי? יפית, שבי בשקט ואל תתערבי!!!!
N nightroll New member 18/9/02 #1 חיפה-מנצ´סטר מי? מי משלה את עצמו שיש להם סיכוי? יפית, שבי בשקט ואל תתערבי!!!!
ה הדרדסית הנשית New member 19/9/02 #3 אני התערבתי עם אבא שלי הוא אמר 4-1 ואני 5-1 נראה מי ינצח... אני יקבל פקט סיגריות או הוא עוגת גבינה מאפה ידיי ביום שישי
אני התערבתי עם אבא שלי הוא אמר 4-1 ואני 5-1 נראה מי ינצח... אני יקבל פקט סיגריות או הוא עוגת גבינה מאפה ידיי ביום שישי
ש שושן צחור המקורית New member 19/9/02 #7 לא היו אשליות אבל היה לנו כבוד.... הירוקים ייצגו אותנו בכבוד. והשוער היה 10 !!!!! והקבוצה היחידה בישראל שהגיעה למעמד כזה. אז תנו מחיאות עידודדד. בכל זאת היתה היסטוריה קטנה. וחיפה על המפה.
לא היו אשליות אבל היה לנו כבוד.... הירוקים ייצגו אותנו בכבוד. והשוער היה 10 !!!!! והקבוצה היחידה בישראל שהגיעה למעמד כזה. אז תנו מחיאות עידודדד. בכל זאת היתה היסטוריה קטנה. וחיפה על המפה.