חיפה - לטרון

krumm

New member
חיפה - לטרון

מחר יש לי תרבות יום א' בלטרון. איך אני מגיע לשם מחיפה?

samata

New member
מממ

אני חושב שהכי מהיר זה לקחת אוטובוס לירושליים ומשם אוטובוס לכיוון דרום (נניח לרחובות) ולרדת באמצע הדרך בצומת לטרון.

samata

New member
למה הלוך ושוב בדיוק?

לטרון נמצא דרום-מערבית לירושליים וחיפה נמצאת צפונית-מערבית...לא יודע מאיפה הקווים של חיפה מגיעים לירושליים, אבל אני בספק אם הם עוברים דרך רמלה או רחובות.

כי זה אומר לסוע בכביש 1,

לסוע את כל הדרך עד התחנה מרכזית, להנכס , לעלות על אוטובוס לרחובות או ב"ש או מה שלא יהיה..וזה יקח נגיד חצי שעה אם לא יותר.. כשלטרון נמצאת נגיד 15 שעה-20 דקות לפני ירושלים ו"עוברים" את זה כשנכנסים לעיר (זה כיון אחר אבל עדיין).. עדיף נראה לי לנסות לרדת קודם ולא להכנס לירושלים, למשל במבשרת ואז ללכת לקו שעובר בלטרון (אם יש כזה)..

samata

New member
לא כל כך 20 דקות

ואתה מדבר על "אם" יש קו כזה...לדעתי אין קו באזור מבשרת שנוסע לכיוון לטרון. אני מאמין שכדי לנסוע למקומות מרוחקים נוסעים ממבשרת לירושליים, ומשם לוקחים קו. בכל מקרה, אני גר 10 דקות מלטרון...אני מכיר מספיק טוב את האזור. הבחור לא יכול לרדת בשום חלק של כביש 1, ולכן הדרך היחידה להגיע בלי להחליף מליון אוטובוסים זה קו לירושליים ומשם לכיוון ב"ש/רחובות/רמלה ולרדת בצומת לטרון.

big apel

New member
עוד אפשרות

אמנם זה יקח הרבה זמן אבל אפשר לקחת 947 מחיפה לרדת בנתב"ג ומשם לקחת 249 שהוא מגיע לרמלה ולרחובות ומאחד המקומות האלה לקחת אוטובוס ללטרון אין דרך קצרה

samata

New member
גם אפשרי

אפשר גם לתל אביב->רחובות/רמלה->ירושליים [לרדת על הדרך בלטרון]...שוב, כתבתי את האופציה של ירושליים כי זה רק שני אוטובוסים ויחסית בלי לחכות הרבה בירושליים (יש כל חצי שעה אוטובוס לרחובות/רמלה, לכן אם הוא יגיע בזמן טוב יש סיכוי שהוא לא יחכה כמעט לאוטובוס)...נכון שהדרך בטיפה יותר ארוכה, אבל מבחינת נוחות (שזה החלפת אוטובוסים בעיקר) לדעתי זה הכי טוב בשבילו. בכל מקרה, זה לא הפורום לדיון הזה
, יש פורום תחבורה ציבורית, ושם אני מניח שהוא יקבל עוד אופציות ותשובות.

למעלה