חיפה חיפה - עיר עם עתיד

DerBleistift

New member
חיפה חיפה - עיר עם עתיד

אחחח... אני אוהב את חיפה. יש משהו בעיר הצפונית הזו שכובש אותי בכל פעם מחדש. בין אם זה הכרמל הירוק, בין אם זה הנמל הפעיל, בין אם זה נוף הים המקסים, בין אם אלו האנשים הנחמדים וכן, אפילו הנשים נראות טוב יותר בחיפה. (אין לי מושג למה, אבל בכל פעם אני נפעם מכמות הבחורות יפות המראה אשר מפארות את עיר ההר והנמל) אני אוהב את חיפה! אז החלטתי לשתף אתכם עם כמה תמונות שלקחתי שם... כמובן, שכולן מתקשרות לפורום הנפלא שלנו. תהנו. אזהרה: בשל העובדה שחלק ניכר מן התמונות הוא באיכות הדפסה, על התמונות סימנים מאד ברורים. כל מי שעומד להתעצבן, להתפלץ או לא לשלוט ביצריו הפרועים, מוזמן בחן להשאר בשלוותו ולפסוח על תמונותי. בכל מקרה, אנא חדלו מהערותיכם על "הרס" התמונות. דנו בכך די והותר.

DerBleistift

New member
אז בואו נתחיל

והנה מגדל המפרש, במבט לכיוון דרום. לטעמי, אחד מחמשת המגדלים היפים בארץ, פשוט תותח-על.

DerBleistift

New member
חיפה

הנה רחבת הכניסה למגדל. נחמד, לא?

DerBleistift

New member
חיפה

עיקולים וחיטובים... אילו המגדל היה אישה, הוא בטח היה מלין על כך שיש לו ירכיים רחבות. אז מה? הוא עדיין מרהיב.

DerBleistift

New member
חיפה

הנה צמד מגדלי פנורמה, מגדל המגורים והמלון. המלון כרגע סגור, ואכן ניתן להסביר זאת בנקל (משבר הענף), ועם זאת נכנסתי לתוכו. הוא היה די נחמד. הלובי לא במיוחד גדול, למען האמת... די צפוף (חבל!) ומרוהט כמו דירת רווקים זקנים. פסי עץ כהה-בהיר לחילופין, תאורה לבנה חלושה, יותר מידי עמודים ועמדת קבלה כהה. ובכלל, הלובי מעוצב ומרוהט בסימן "יותר מדי חום", סימן מובהק לכך שמכונת הזמן השליכה אותי עמוק אל תוך העשור השמיני למאה הקודמת.

DerBleistift

New member
חיפה

מה שהזמן עושה לעיצוב... אפשר בכלל להשוות את הסלע העצבני הזה למגדל המפרש?

DerBleistift

New member
חיפה

זו כבר חזיתו הצפון-מזרחית של המגדל הצפוני, אשר משמש למגורים. המגדלים הללו נראים כ"כ ישנים, אך אני רוחש אליהם חיבה מסויימת.

DerBleistift

New member
חיפה

כניסת מגדל המגורים מובאת לפניכם. האם מדובר בגירסה החיפנית למגדל המגורים של דיזינגוף סנטר? מה עלות דירה ממוצעת במגדל? (האם למישהו יש מושג?)

למעלה