חיפה האזינו!!

ממררבב

New member
שישמיעו לי דיסק ברחוב העצמאות??

את חושבת שזה טאואר רקורדס שם?? 20 שקל לדיסק ואת משלמת כמו ילדה טובה ולא מעיזה להגיד להם שומדבר.. את הדיסק של נלי שמעתי אחרון מבין 4 דיסקים שהבאתי לדלפק לשמוע וכנראה שכבר הייתי עייפה אז לקחתי את זה. וזה גם עלה 70 ש"ח והיה הכי זול מבין כולם. בד"כ אני קונה בג´אנק מה שאני צריכה, זה יותר זול שם (60 ש"ח רוב הדיסקים) וגם המוכרים סבבה שם

כן!!!!!!! מה קרה לך??????

זה מה שעושים,לא משנה כמה הדיסק עולה,הם יודעים טוב מאוד שהם רמאים והרבה אנשים קונים דיסקים ריקים מהם. אז פשוט להביא להם אותה בהפוכה ושישמיעו לך לפני הקנייה מה קרה?! הלקוח תמיד צודק!
והדיסק הזה הוא טוב אחותי,לא יודעת למה את מתלוננת עליו.... מקסימום תמיד אפשר להביא לי מתנת מומולדת מאוחרת...
LOVE ענת.

ממררבב

New member
וואלה נכון, היתה לך יומולדת

קצת לפני שהצטרפתי לפורום
ראית אנשים מפה? את טאנק למשל?

פבדאי!!!!!!!!../images/Emo13.gif

עוד לפני המומולדת שלי!!!!
ראיתי את אחותי טאנק ואת שמופעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
והם גם באו לחורבה לחגוג איתי מומולדת
LOVE ענת.

אממ.....

תראי שלושתנו עשינו חרישה על המקום............ אני בכל מקרה,במשך כמה חודשים חרשתי על המקום כל שבוע,אני מנסה לעשות הפסקה מהמקום.(גמילה) אבל אם יצא לנו (לי) לראות אותך בחורבה ....אז אפשר לארגן משהו
LOVE ענת.

ממררבב

New member
האמת יש לי בעיה עם החורבה

צפוף שם נורא, את ממש נלחמת על שטח לרקוד וזה לא צורה ככה... עכשיו שמעתי שפתחו עוד רחבה אז אולי ניתן לזה עוד צ´אנס. תגידי גם את, כשהיית בחורבה היית רואה שם את כל מי שאת מכירה? בלי סוף פרצופים מוכרים כזה? או שרק אצלי זה ככה

כן כן.......

אני מכריה משם מלא אנשים זאת עוד אחת מן הסיבות שדי נמאס לי. אפילו אנשים שלא מכירה אותם באופן אישי בחיי היום יום אלא מכירה אותם מהמקום שהם כמוני כל שבוע שם כבר נהיו סחבקים שלי.
אז זה לא רק אצלך אחותי!!!!!!
LOVE ענת.

ממררבב

New member
יצא לך להיות בנמלה?

ואם היית בחורבה קבוע את בטח מכירה את דורון מהאלטרנטיבי?

האמת שלא.....

דורון מהאלטרנטיבי מכירה ככה............ כי האמת שאני לא ממש מסתובבת באלטרנטיבי אלא למעלה......... ביאללללללללללללללללללללללללללההההההההההההה בללללללללללללאאאאאאאאאאאגגגגגגגגגןןןןןןןןןןןן
LOVE ענת.

ממררבב

New member
דרך אגב!!!!!

יש היום כוכבי השכונה (שידור חוזר) והחטא ועונשו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rogue Dragon

New member
מירב !!!! שאלה יותר חשובה לי אלייך

בהיותך אחת שלמרות סלידתה מן הדיסק של נלי, נראית כאילו מבינה עיניין ! איכה אמצא מועדון טוב באזור חיפה (כל שעות היום) שבאמת מנגן מוזיקה שחורה כמו שצריך !? האם קיים מועדון באמצע השבוע גם, כי זה בהחלט עדיף כדוגמת הגת-רימון התל-אביבי ? שכולם ירגישו חופשי לענות על השאלה כל מידע יתקבל בשמחה ! נ.ב. בכל מצב יש כאן מועדונים של ראשון עד רביעי בכלל ???

ממררבב

New member
שלום שלום

קודם כל תודה על הקומפלימנט שנתת לי
אז אני וענתי פה כדי לעזור לך יש את הלונה ביום שבת ,יש שם מוזיקה שחורה וזה עולה רק 15 שקל אבל אל תבוא ביום שישי בטעות כי זה סגנון אחר לגמרי ביום שישי (גייז) שמעתי גם על הפזאז במגדל הנביאים שיש שם מוזיקה שחורה אבל לא הייתי שם...אבל זה נשמע לי קצת כמו מקום נטוש... מה זה הגת רימון התל אביבי, אני לא יוצאת לת"א כל כך.. מה משמיעים שם?

PAZAZ אחותי.....

ואני הייתי שם............. וגם אחלה מקום........שווה לנסות!!! ליד מגדל הנביאים.
LOVE ענת.

ואי הג´ינג´י איך שכחתי......

פבדאי!!!!!!!!!!!! גם שם הייתי וואלה גם שם נהנתי! הרבה זמן עבר מאז שהייתי בג´ינג´י ונכון גם שם יש מוסיקה שחורה ואחלה מקום (במרכז הכרמל) והכניסה כמה עלתה? 20 ש"ח...משהו כזה. וב-PAZAZ יש ימים שיש במיוחד מוסיקה שחורה שם,אם זה ממש הכרחי אני יכול לברר,כי בעל המועדון הוא חבר של אבא שלי.
LOVE ענת.

ממררבב

New member
בו´נה ענת הסתדרת

את נכנסת חינם לפזאז? תגידי את זוכרת שפעם דיברו על מועדון שקוראים לו "הסרט"?? מה איתו?? ולמה לא שומעים מהסטייג´ יותר? איזה עיר מוזרה..

Rogue Dragon

New member
אוקיי טוב ויפה...

אבל איפה כל המקומות הנ"ל, ומתי המסיבות, אני לא חיפאי ובורח בסופי השבוע אל מעמקי אזור השרון, אך באמצע השבוע חסר משהו, מעיין חור בלב, צריך עוד מנה של שחורה

ממררבב

New member
יום שני נראה לי יש בדווקא דאנס בר

ובזליג יום רביעי אבל לא בטוחה 100%

למעלה