חיפאים - קבלו חיזוק

oshiko

New member
חיפאים - קבלו חיזוק

אמרו שיש עכשיו מטח על חיפה

שמעתי בזמן הנסיעה הביתה

ורצתי לכאן. כולם בסדר? אילתית, אשר יגורנו...? הכל בסדר?

כן ולא.

ברוך השם הבת בסדר. הקטיושה נפלה קרוב לביתה. התחננתי בפניה לעזוב ת' עיר.

מאקי

New member
תגידי לה.. לבוא אצלי....

מהצד הזה של ההר... למרות שנפלו בימי מלחמת המפרץ הראשונה סקאדים בוואדי. יהיה בסדר... תראי ויש לי מכר מאילת שהתקשר שנבוא... מתוק מצידו.

מאקי

New member
בשמחה.... רק שאין עוגה היום.. אני

מראש מתנצלת... הראש שלי לא ממש היה לענין פנוי...

מפחיד!

אני אומנם לא קרובה אני באיזור צפוני {מגדל העמק}. חיפאים תהיו חזקים!!

mikca

New member
חיפאים, תחזיקו מעמד, שימעו להוראות

הבטחון. מי יתן ויעבור לילה שקט עליכם ועל כל הצפוניים.

oshiko

New member
עומר אליכם עוד לא הגיעו?

אולי הם מפחדים שיפגעו בנצרת ...

מאקי

New member
יהיה.. קיבלתי את ה SMS שלך רק

שהפון שלי ושל האחרים פה עובד לפרקים.. כנראה עומס ברשת.. או משהו שכזה. יהיה שקט.. תאמיני לי יש לילה יפה בחוץ. רק שלחילים יהיה טוב.. ונעים .. אני? כשאני עיפה אני ישנה. תשני טוב.

ע ו מ ר 4

New member
אכן.....

על המסך היתה הכתובת:הרשת תפוסה. לישון? לא נראה לי... בעבר הלא רחוק שלי כחברת קיבוץ צפוני ביותר הורגלתי לישון בימים שכאלה על מיטה קבועה שהיתה שלי במיקלט הצמוד לבית.לקום בבוקר לחכות למצב של רגיעה ולמהר אל בית התינוקות ...בתוך המיקלט...וככה עוד יום ועוד יום ועוד..וחדירת מחבלים אל תוך בית התינוקות והפעוטון...ומערכת קריזה שלא שותקת.... וקטיושות ששורקות מעל הראש.... ותיק קבוע לילד אחד קטן...עם כל מה שצריך... ושינה כזו עם בגדים...שינה ללא שינה. ימים טרופים. מטורפים. כעת אני כאן...לא מאמינה שזה מיתקרב אלי. אושיקו?! אתה חושב שנצרת זה ממש תרוץ טוב??? להשאר מחוץ לתחום של ירי הקטיושות? יש לך קשרים היכן שהוא? והיום במיפגש הבוקר בגן.העברתי בן הילדים אבן ספיר שנמצאת איתי ולא עוזבת אותה כבר שנים רבות...וכל אחד הביע משאלה.וילדה אחת קטנה ביקשה:"עד שאהיה בכחה א מבקשת שיהיה שלום" בראשון לספטמבר היא תהיה שם...בכיתה א. לא ישנה. מוכנה לשמור כאן הלילה....

oshiko

New member
אני אמסור לנסראללה

אם עוד ישאירו אותו חי הלילה, שלא יתקרב אליכם כי הוא עלול להעיר את השכנים החברים שלו בנצרת. אם כי לכרמיאל לא עזרה היום הקירבה למג'דל כרום.

שלום עומר

באיזור שלכם בסדר? כי אם לא, אז באמת אצטרך לשים עצמי על הרכב ולהגיע.

למעלה