חיסכון בדלק!

shotgun

New member
חיסכון בדלק!

יש לנו אפלאוז 97 שעשתה קרוב ל280 אלף ק"מ.. המון! בכל אופן, היא כבר זוללת דלק, 300 ק"מ למיכל.. איזה דברים ניתן לעשות כדי להקטין את צריכת הדלק? ושווה בכלל להחליף מנוע? כמה זה עולה?

yaron_z

New member
אה... תשובה לא מתאימה למנהל הפורום

למחוק למחוק...

be_roo

New member
לא נכון

הצרפתיה שלי לא הניעה היום (ולפני שכל היפנויפילים מתלהבים, מדובר בתקלה באימובילייזר הלא מקורי). חישוב של צריכת הדלק שחסכתי מתקזז עם הזמן שבוזבז על להגיע הביתה. בזמן הזה יכולתי לעשות המון כלום שזה ים כסף

עתיד18

New member
שיר אבל דבר אחד מעניין אותי...

מאיזו חברה האמבולייזר, כי רוב ציוד האלקטרוניקה הוא יפני לרוב
עתיד - נוסע באירופאית, עם אמובילייזר מקורי - אירופאי

be_roo

New member
אין לי שמץ

הותקן ב-98 ע"י סתם איזה מתקין לא גדול (גיל-קאר). מחר יגרר אחר כבוד להחלפה. אני בספק שמתקנים כזה דבר ישן. עדיף חדש. ב-95 לא היו הרבה אימובליזרים מקוריים.

sronis

New member
גם הצרפתיה שלי לא הניעה היום

זתומרת, היא הניעה, אבל לקח לה איזה חצי דקה בערך של רציחת הסטרטר להתעורר. מה שמעניין הוא שזה קרה מיד אחרי שמילאתי דלק בתחנה שזו הפעם השניה שאני ממלא בה דלק. עכשיו כולם ניחוש פרוע מה קרה בפעם הראשונה שמילאתי שם דלק... המממ... אפילו אם זה סתם קוינסידנס
אני לא חושב שאחזור לשם יותר, סה"כ עד אז היא תמיד הניעה במכה ראשונה... רוני, מחפש תחנה טובה

sronis

New member
ולי לא... כמו התחנה שמילאתי את

הפאסאט... בכל מקרה אני לא בטוח אבל נראה לי שאין תחנת דור ברעננה, ואין לי כוח לנסוע רחוק
רוני

עתיד18

New member
האמת ש...

גיל קאר חבר´ה מקצועיים מניסיון שלי, רק בדרך כלל הם מתאמצים להסתיר את המקצועיות שלהם בעבודה גרועה (חוט + של סטריאו שחובר בליפוף ושכחו לבודד) כנראה שבלי נזיפה דרך הסוכן שלך מיוניון מוטורס זה לא הולך, פשוט לא הולך !! אגב שיר, האוטו שלך לא באחריות (רגע, פיג´ו נותנים 4 שנים, שנת דגם 2002 עכשיו, פחות 1995 זה 7, זאת אומרת שהאוטו סיים אחריות לפני 3 שנים) אז כמו שאמרתי, האוטו לא באחריות, אז למה שלא תתני למישהו שאוהב אותך, רוצה בטובתך, אדם מקצועי שיעשה את העבודה עם הלב, ולא רק עם הכיס (והרצון לכסף) למה לא תתני לדוד שלי : א.א.א. סטריאו הקווה בהנהלת חממי, להתקין ? סתם סתם למה שדרור לא יעשה ת´התקנה ? אני בטוח שהוא יעשה את זה הרבה יותר טוב מגיל קאר....

shotgun

New member
הממממ..

התפתח פה דיון, וטוב שכך אבל למישהו יש מושג מה לעשות במקרה שלי?

למעלה