חיסורים

חיסורים

שמעתי ביום פתוח של הטכני -חיפה שאם מאחרים יותר משש פעמיים אתה יכול להגיד שלום לבית ספר?? ובבוקר לוקחים לנו תתעודת שוחר???למה?בשביל שלא יבריזו?

Arkis

New member
אין סיבה נוספת הנראית לעין שבגללה לוקחים

את כרטיס החוגר אם לא כדי שלא תבריזו מהבית-ספר אך מצד שני זה לא נשמע שימושי מכיוון שישנה בדיקת שמות לפני ואחרי יום הלימודים. ובקשר לאיחורים אני בספק- אם לוקחים את בית-הספר "הולץ" שבת"א כדוגמא אז ששם אתה יכול לאחר חצי שנה ועדיין לא בטוח שיעיפו אותך, אני חושב שכל משאמרו לכם ביום הפתוח זה היה רק להפחדה וכביכול לגרום לכם לחשוב שהבית-ספר רציני ומקצועי.

big2small

New member
מהה ??

לוקחים לך את החוגר באמצע יום הלימודים ???? יאללה.... פעם ראשונה שאני שומע דבר כזה גם בהולץ זה ככה ?

לאא...סיפורר

היום פתוח הזה רק חירטוטים נשבע לכם בואו אני יספר לכםם סיפור מצחיק על הטכני בחיפהה אני וחבר נרשמנו והלכנו למבחנים. אני התקבלתי וחבר שלי לא התקבל אמרו לו שהתוצאות לא היו טובות כלל הוא החליט לשלוח ערעור אחרי שהוא שלח ,שלחו לו מכתב לבית מהטכני: שלום אנו שמחים להודיע לך שהתקבלתה ללמוד במכללה הטכנולוגית של חיל האויר נשמע אבסורד לא?? מזה אז למה מבחנים??

../images/Emo41.gif זה שעושים ממך מנקה ליום שלם.

ואני מקווה שהשנה יחזירו את השבוע ר"מ שתמיד היה ולא את היום ר"מ כמו שהיה השנה. =\

חחחח

מה קורה מאמי? חחח "מזמן" לא דיברנו..רק באיסי.. כן גם לי שלחו אנו שמחים להודיע שהיתקבלת לטכני..העיקר התקבלתי מה אכפת לי מה כתוב שם.. טוב תקשיב אני נוסעת לכמה ימים רחוק מטירת כרמל.. אני יותר לא נכנסת לאיסי אולי פעם ב..כי אין לי מה לעשות שם רבתי עם ידיד טוב שלי..מאור ואני גם לומדת הרבה ויש לי מלא מלא סידורים אתה יודע חופש גדול אין לי מה להיתקע באיסי!! מקסימום אם לא נדבר נחכה לרגע הזה שנגיע לבית הספר ונוכל לדבר... ביושששש נ.ב: אל תשכח אותי!! דנדושה בקרוב חייל האוויר!!

לא...

בהולץ אתה אמור להתקשר ולהודיע למדריך שתאחר הוא יגיד לך בסדר ואז בסוף היום תעלה אליו לשיחה. אם תאחר כמה פעמים תקבל דף החתמות.. אם לא תמלא אותו הסבירות שבאמת יעשו לך משהו היא נמוכה מאוד.

../images/Emo41.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מצטערת אבל זה מצחיק מדי. תאמין לי שאפילו אם תאחר 30 פעם לא יעיפו אותך מקסימום יביאו לך דף החתמות [שכמו איזה אידיוט אחרי כל שיעור אתה רץ להחתים מדריך. דבילי לגמרי] ובעיקרון לוקחים ת'פס כניסה.. ת'שוחר לוקחים אם עשית משהו Oם

תגיד, אתה בכלל רוצה ללמוד ?

מה הקטע ש'ך ? למה אתה שואל כמה חיסורים מותר, אתה רוצה להחסיר או ללמוד ? כנס ללימודים עשה מה שאומרים לך ואף אחד לא יפגע בך ולא ירחיק אותך . אם תחפש דרך להתחמק, יחמיקו אותך בקלות מאוד מאוד ....

.................

לא חי אני סתם שואל שאלות על הבית ספר בוא אני יומר לך משהו חבר שלי מיכאל אמר לי את כל הפרטים האלה רציתי לדעת אם הכול נכון ואם להקשיב ולא וכנראה שטעיתי .........

big2small

New member
אל תדאג

זה בית ספר לכל דבר לא יעיפו אותך משם אלא אם כן באמת תבריז 10 פעמים בשבוע אז יש מצב... זה הכל בשביל להראות על "רמה" (יש שם רמה אבל לא עד כדי כך) גם המבחנים נועדו בשביל להראות להורים שיש רמה גבוהה בבית ספר אבל הם מקבלים פשוט כל אחד ! אז מה הטעם בכלל ?

big2small

New member
תיקון

כתבתי 10 פעמים בשבוע (לא הגיוני בכלל...) התכוונתי ל 10 פעמים בחודש

תגידו מה נדפקתם כולכם?

אני שוחר של חיל חימוש וואלה הכל סבבה משמעת קשה אוקי לא נורא אוכל סביר עוברים את זה.. חברה? מפקדים? כבוד!!! הכי חשוב יש בביצפר , נו מה יש להתלונן להפך אתם צריכים להגיד תודה אתם על מדים מיצגים את המדינה שלכם _ מדינת ישראל תתמנהגו בכובד שמגיע .. וגם אתם נוסעים באוטובוסים ורכבות חינם ויש לכם הנחות ו/או כניסות חינם לכל מיני מקומות אז במקום לחשוב על הדברים השליליים תחשבו גם על הצד החיובי שבדבר..

Beigelman

New member
תשאר ב10 פעמים בשבוע ^^

בגלל 10 פעמים בחודש לא יעשו לך כלום.. (כמובן שהכול תלוי, אם אתה בכיתה ט' אז המדריכות עוד מרגישות בגובה, אם התה כבר י"א ואתה יותר זמן על מדים מהמדריכות הן יותר רגועות.. נראה לי..)

למעלה