חיסונים

IIRoGel

New member
חיסונים

אהלן לכולם אני מתכננת לנסוע לתאילנד וסביבותיה בסוף יולי ועכשיו אני צריכה לטפל בעניין החיסונים. הבנתי שיש מספר מוגבל של מקומות שבהם ניתן לקבל חיסון. יש לי ביטוח בכללית. למישהו יש מושג איפה זה אמור להיות יותר זול בשבילי, בתל השומר, בשלוחה של משרד הבריאות בת"א או בסניף למטייל? א תודה מראש

חיסונים

לא יודעת איפה יותר זול, אבל בפורום המזרח הרחוק יש המון אינפורמציה בנושא וקישורים , ממליצה לך לפנות לשם.

jeshu

New member
למיטב ידיעתי יותר זול במרפאת מטילים אם יש לך כללית מושלם אז יש הנחה רצינית על כל סדרת חיסונים (כלומר אם תסעי עוד שנתיים לדרום אמריקה אז תקבלי שוב הנחה על החיסונים). אני לא יודע בנוגע לתל השומר. באם היית במטבח בצבא את אמורה להיות מחוסנת כנגד צהבת A ובאם היית סגל רפואי את אמורה להיות מחוסנת כנגד צהבת B.

ashmash

New member
הכי טוב

שתתקשרי לקופת החולים ותשאלי מה האופציה הזולה ביותר מבין האופציות שתיארת. אני במכבי ולי הכי זול היה לנסוע למרפאת מטיילים במרכז הרפואי בני ציון בחיפה (אני חיפאי). לעומת זאת, אם הייתי בכללי, כמדומני להם היה הסכם עם מרפאת המטיילים שליד סניף למטייל.

Moran Tamar

New member
מרפאת מטיילים?

הכוונה למרפאות משרד הבריאות או לגוף פרטי? אם כן - היכן יש באיזור המרכז? תודה!

jeshu

New member
בדיזינגוף סנטר לייד למטייל צריך רק להזכיר שהם מחייבים גם איזה מאה שקל על היעוץ של הרופא (שאני בהחלט מוכן להוכח על איכותו ועל הצורך בו - יותר מפעם אחת בחיים) וזה עדיין יוצא זול יותר עם ההנחה של המושלם. הייעוץ תקף אגב לשנתיים.

Moran Tamar

New member
אבל זה רלוונטי ללקוחות כללית -

אני מניחה שלמכבי יש דיל אחר. אם יש פה חבר מכבי, אשמח להמלצות.

sela v

New member
את יכולה לשאול

במרפאה שלך. לא בטוח אם הרופא ידע, אבל איפה שחותמים על הצטרפות. נדמה לי שההנחה מגיעה רק אם יש לך את הביטוח המשלים. את חלק מהחיסונים כמו צהבת A וצהבת B, אפשר לקנות עם מרשם בבית המרקחת, והאחות בקופת החולים מזריקה בחינם.

muga

New member
אני חברת מכבי

את החיסונים עשיתי בתל השומר. באים (צריך להתקשר ולקבוע באיזה יום באים). יש פגישת ייעוץ עם רופא מטיילים (עולה 90 שח) שמסביר ורושם איזה חיסונים צריך לעשות. חלק מהחיסונים עושים שם, במקום. חלק מהחיסונים אפשר לעשות במרפאה בבית (צהבת B, טטנוס, טיפוס הבטן..).

sela v

New member
נדמה לי שחבר

זה רק בהסתדרות, כי אתה גם נהפך להיות חבר בהסתדרות, ולא רק משתייך לקופת החולים.

maz

New member
זה כבר מזמן לא נכון

אבל מה שכן - קופות החולים, סליחה: שירותי הבריאות השונים קוראים ל"חברים" היום "עמיתים"

IIRoGel

New member
תודה

אני אברר. באמת קיבלתי איזשהו חיסון בצבא אבל אני לא זוכרת נגד מה . אני אנסה לבדוק.

למעלה