חיסונים....

מ י כ י

New member
חיסונים....

אילו חיסונים צריך לעשות כדי לנסוע לדרום אמריקה?.............

sela v

New member
את צריכה

לפנות למרפאת מטיילים או למשרד הבריאות. הם היחידים שמוסמכים להגיד לך אילו חיסונים את צריכה לקחת. זה תלוי בכל מיני גורמים. מידע כללי את יכולה למצא בקישורי הפורום תחת קטגורית בריאות.

א20

New member
למיכי

היי. אני עשיתי השבוע חיסונים לדרום אמריקה, קיבלתי 5 חיסונים: טיפוס הבטן, הפטיטיס (A,B) קדחת צהובה, ודלקת קרום המוח . תבדקי גם בקופת החולים שלך אם מגיע לך החזר על החיסונים (ברוב קופות החולים מחזירים חלק מהתשלום) שיהיה בהצלחה...

sela v

New member
החזרים בקופות החולים

מקבלים בד"כ רק למי שיש את אחד מהביטוחים המשלימים. משרד הבריאות אמורים להיות הזולים ביותר. כמה שילמת עבור החיסונים שלך?

א20

New member
חיסונים

אני עשיתי חיסונים בלשכת הבריאות ושילמתי 400 ש"ח... מאחר שיש לי מגן זהב (במכבי), קיבלתי החזר על רוב הסכום. בקשר לאלה שאין להם את אחד מהביטוחים המשלימים אני לא כל כך בטוחה אבל נראה לי שאתה צודק...

שמוצקין

New member
"אמורים" טוב אני מציע לבדוק

בפירוט כי הם לוקחים 116 שקל דמי רישום בעוד שב"למטייל" לוקחים רק 100 וגם נותנים שיחת יעוץ עם רופא מה שלא קורה במשרד הבריאות. גם מחירי הזריקות אני לא לגמרי בטוח שיותר זולים וכדאי פשוט להיות אחראיים לקחת ניר ועט ולעבור גם במשרד הבריאות וגם בלמטייל.

sela v

New member
לפחות בחיפה

אני יודע שיש גם מרפאת מטיילים בבית חולים בני ציון, וחנות למטייל בעבר היו שולחים אנשים למרפאה זו, עד שהחליטו לפתוח מרפאה בעצמם בקניון לב המפרץ. אין לי מושג לגבי המדיניות של חנויות למטייל בחיפה כרגע. נדמה לי שגם בת"א באחד מבתי החולים יש מרפאת מטיילים.

למעלה